Επιστροφή με τρία νέα πρόσωπα

Από sfina.gr:Στο προπονητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας θα επιστρέψουν κατά την διάρκεια της σημερινής ημέρας οι παίκτες του ΠΑΟΚ, μετά το τριήμερο ρεπό που τους παραχώρησε ο Ράζβαν Λουτσέσκου μετά την νίκη – πρόκριση επί της Ριέκα στην Κροατία.
Πηγή: sfina.gr
Επιστροφή με τρία νέα πρόσωπα

Ο Ρουμάνος τεχνικός έδωσε τις απαραίτητες «ανάσες» στους ποδοσφαιριστές του, θέλοντας έτσι να τους αποφορτίσει και από την πίεση των συνεχόμενων ευρωπαϊκών αγώνων.

Οι επόμενες δύο εβδομάδες δεν θα έχουν αγωνιστική δράση, με τον Λουτσέσκου να έχει γεμάτο «απουσιολόγιο» ελέω των αγώνων των εθνικών ομάδων για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κύπελλου στο Κατάρ, αλλά και ελέω τραυματισμών, καθώς μετά τους Νέλσον Ολιβέιρα και Ροντρίγκο Σοάρες ο τεχνικός του ΠΑΟΚ είδε και τον Ομάρ Ελ Καντουρί να τίθεται εκτός για τουλάχιστον μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου και καλείται να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του.

Μπορεί το ελληνικό πρωτάθλημα να μην έχει ξεκινήσει και να έχει ως ημερομηνία έναρξης την 11η Σεπτεμβρίου, στα υπόλοιπα πρωταθλήματα όμως υπάρχει διακοπή λόγω Εθνικών ομάδων.

Ο ΠΑΟΚ θα «χάσει» τους Αντρίγια Ζίβκοβιτς ο οποίος θα ταξιδέψει στη Σερβία, τον Γιάσμιν Κούρτιτς ο οποίος κλήθηκε στην εθνική ομάδα της Σλοβενίας, τον Κάρολ Σφιντέρσκι ο οποίος είναι σταθερά στις επιλογές για την εθνική Πολωνίας και τον Ενέα Μιχάι ο οποίος θα ταξιδέψει στην Αλβανία.

Στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδος θα ενσωματωθεί ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, ενώ σε αυτή της Εθνικής Ελπίδων θα βρεθούν ο Γιώργος Κούτσιας και ο Χάρης Τσιγγάρας.

Η προπόνηση σήμερα μετά από τρεις μέρες ξεκούρασης δεν θα έχει μόνο απουσίες, αλλά και τρία νέα πρόσωπα. Σήμερα θα κάνουν το ντεμπούτο του σε προπονήσεις μαζί με τους νέους του συμπαίκτες τα τρία τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα του Δικεφάλου. Οι... παλιοί περιμένουν σήμερα τον Τσούμπα Άκπομ, τον Σίντκλεϊ Περέιρα και τον Αλεξάντρου Μιτρίτα (έμειναν τα τυπικά γραφειοκρατικά με το MLS για να γίνει η ανακοίνωση μαζί με την New York) για να τους μυήσουν στην διαδικασία του «τούνελ της φάπας», όπως συμβαίνει με όλους τους νέους παίκτες ή με αυτούς που ανανεώνουν το συμβόλαιο τους.

Διαβάστε ακόμη...