Ξεφτιλίστηκε ξανά ο Αυγενάκης: Δικαιώθηκαν 44 σωματεία, ορατή νέα αναβολή των εκλογών της ΕΟΚ!

Από,sdna.gr:Non stop διασυρμός του Λευτέρη Αυγενάκη από την ΕΟΚ που όλα δείχνουν πως είναι πιθανό να οδηγήσει σε νέα αναβολή τη διαδικασία των εκλογών μετά τη σημερινή απόφαση της Δικαιοσύνης να δικαιώσει 44 σωματεία που είχαν αποκλειστεί από τον «υφυπουργό αθλητισμού».
Πηγή: sdna.gr
Ξεφτιλίστηκε ξανά ο Αυγενάκης: Δικαιώθηκαν 44 σωματεία, ορατή νέα αναβολή των εκλογών της ΕΟΚ!

Όπως είχε γράψει το SDNA από την προηγούμενη εβδομάδα τα τερτίπια του Αυγενάκη και ο αποκλεισμός όσων σωματείων είναι πιθανό να στηρίξουν την υποψηφιότητα Παπανικολάου οδηγεί σε νέα αναβολή τις πολύπαθες εκλογές της ΕΟΚ. Έτσι κι έγινε καθώς η Δικαιοσύνη έκρινε παράνομες όλες τις ενέργειες Αυγενάκη για τον αποκλεισμό των σωματείων από το Μητρώο. Και το αυριανό ΔΣ της ΕΟΚ θα αποφασίσει πλέον για την τύχη των εκλογών με το σενάριο αναβολής να θεωρείται το πιθανότερο.

Ο πολιτικός διασυρμός πάντως του Αυγενάκη είναι πρωτοφανής στα αθλητικά δρώμενα καθώς για πρώτη φορά ένας προϊστάμενος αθλητισμού χορεύει στον ρυθμό μιας Ομοσπονδίας.

Και βέβαια οι εξελίξεις που μπορεί να επιφέρει μια νέα αναβολή είναι απρόβλεπτες καθώς υπενθυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός έχει ανακοινώσει πως δεν προτίθεται να κατέβει στο πρωτάθλημα με τον Βασιλακόπουλο επικεφαλής της Ομοσπονδίας του μπάσκετ.

Η σημερινή εξέλιξη, έχει να κάνει με την προσφυγή 44 σωματείων στο Πρωτοδικείο, προκειμένου να αποκτήσουν δικαίωμα ψήφου στις επερχόμενες εκλογές της ΕΟΚ. Η προσφυγή έγινε δεκτή και τώρα, το ενδεχόμενο νέας αναβολής της διαδικασίας, που έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί ηλεκτρονικά στις 12/9, είναι ξανά ορατό.

Τα συγκεκριμένα σωματεία, είχαν αποκλειστεί το «μητρώο Αυγενάκη», προσέφυγαν στη Δικαιοσύνη, το αίτημα τους έγινε δεκτό, ενώ εκκρεμεί ανάλογη προσφυγή άλλων 21 σωματείων, η απόφαση της οποίας αναμένεται να γίνει γνωστή αύριο.

Πλέον, η προσωρινή διοίκηση της ΕΟΚ καλείται είτε να συμπεριλάβει τα 44 σωματεία που δικαιώθηκαν στον εκλογικό κατάλογο άμεσα, ενόψει 12/9, είτε να υπάρξει νέα αναβολή στην ημερομηνία των εκλογών, προκειμένου να ολοκληρώσει αυτήν τη διαδικασία.

Διαβάστε ακόμη...