Τεσσάρα και η Σλόβαν με χατ-τρικ του Χέντι

Από paok24.com:Η ομάδα που απέκλεισε τον ΠΑΟΚ από το Europa League τον Αύγουστο του 2019, η ομάδα που αποκλείστηκε φέτος από την ίδια διοργάνωση από τον Ολυμπιακό, είναι στους αντιπάλους του ΠΑΟΚ στον όμιλο του Europa League Conference.
Πηγή: paok24.com
Τεσσάρα και η Σλόβαν με χατ-τρικ του Χέντι

Η Σλόβαν Μπρατισλάβας, σήμερα και σχεδόν έναν μήνα πριν έρθει στην Τούμπα για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων, μιμήθηκε την Κοπεγχάγη και πέτυχε 4 γκολ, παίρνοντας τη νίκη στο εγχώριο πρωτάθλημα της.

Η Σλόβαν υποδέχθηκε τον Ζλάτε Μόραφτσε Βράμπλε και παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 7ο λεπτό, το γύρισε και πήρε τη νίκη με 4-1, χάρις σε 3 γκολ του Χέντι και 1 του Τσάβριτς. Το σκορ ημιχρόνου ήταν 1-1 με τον Νιγηριανό επιθετικό της ομάδας Εζεκιέλ Χέντι να ισοφαρίζει και κάνει το 2-1 στην αρχή του ημιχρόνου. Ο Τσάβριτς έκανε το 3-1 στο 49′ και ο Χέντι στο 82′ ήταν αυτός που έκλεισε το σκορ.

Η ομάδα του Βάις έπαιξε με σύστημα 4-2-1-3, με τον Τσοβάν κάτω από τα δοκάρια, αριστερά τον Βόιτκο, στο κέντρο της άμυνας τους Μποζίκοφ και Κρίζαν, ενώ στα δεξιά έπαιξε ο Χρνκαρ. Στην μεσαία γραμμή ήταν ο Ραμπίου και ο Ντε Καμπς με τον Βάις (πρώην παίκτης του Ολυμπιακού) σε ρόλο επιτελικού. Τέλος στην επίθεση ήταν οι Τσάβριτς δεξιά, Ζμραλ αριστερά και ο Χέντι στην κορυφή της επίθεση.

Η Σλόβαν έτσι παρέμεινε στην πρώτη θέση με το απόλυτο σε 5 παιχνίδια, ενώ η σημερινή της αντίπαλος είναι στην πρωτελευταία θέση με 4 βαθμούς σε 6 αγώνες.

Διαβάστε ακόμη...