Παστόρε και Λούκας και … καραμπόλες

Από paok24.com: Ο ΠΑΟΚ θέλει να κλείσει το ρόστερ του με έναν μεσοεπιθετικό που θα κάνει τη διαφορά στην Ελλάδα και θα πλαισιώσει το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου.
Πηγή: paok24.com
Παστόρε και Λούκας και … καραμπόλες

Έτσι μέσα σε όλες τις προτάσεις που έχουν φτάσει στα γραφεία της ομάδας, είναι και ο Χαβιέρ Παστόρε που ανήκει από το 2018 στην Ρόμα και έχει μία πλούσια καριέρα στην Ευρώπη που ξεκίνησε από την Παλέρμο και τον έφερε με 42 εκατ. ευρώ στην Παρί Σεν Ζερμέν το 2011, σαν μία από τις πρώτες μεταγραφές των Αράβων ιδιοκτητών της.

Επίσης ψηλά στη λίστα ενδιαφέροντος του ΠΑΟΚ είναι και ο Λούκας Πέρεθ. Ο Ισπανός έχει πολλούς υποστηρικτές εντός γραφείων, μιας και η προηγούμενη θητεία του στην ομάδα ήταν κάτι παραπάνω από πετυχημένη. Ο Λούκας είναι ελεύθερος, όμως ψάχνει ένα συμβόλαιο κοντά στα 2,5 εκατ ευρώ, νούμερο που δεν θέλει να δώσει ο ΠΑΟΚ.

Του Παστόρε η περίπτωση είναι μάλλον πιο προσιτή, μιας και η Ρόμα είναι διατεθειμένη να καλύψει μεγάλο ποσοστό των 4,5 εκατ ευρώ που πληρώνει στον Αργεντίνο, με την ομάδα που τον θέλει να μπορεί να τον κλείσει με 1,5 τον χρόνο. Νούμερο που δίνει ο ΠΑΟΚ για έναν επιτελικό μέσο. Το θέμα με τον Αργεντίνο σούπερ σταρ, είναι πως το ιατρικό του δελτίο δεν είναι γεμάτο λευκές σελίδες, έχοντας αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα τα τελευταία χρόνια.

Τζιοβίνκο, Λούκας, Παστόρε, δεν αποκλείεται να μην είναι οι μοναδικές επιλογές που υπάρχουν για τον ΠΑΟΚ μιας και τις τελευταίες μέρες των μεταγραφών υπάρχουν πάντα καραμπόλες που μπορούν να δημιουργήσουν συνθήκες για ποδοσφαιριστές που μέχρι πρότινος δεν ήταν διαθέσιμοι.

Ο ΠΑΟΚ καλείται να αποφασίσει άμεσα, αν και στις δύο πρώτες περιπτώσεις, η αγορά των ελευθέρων υπάρχει μέχρι τα μέσα του Σεπτέμβρη.

Διαβάστε ακόμη...