Η «σιωπή» τον φέρνει πιο κοντά!

Από paok24.com: Έχοντας προσθέσει στο ρόστερ του τους Τσούμπα Άκπομ, Σίντκλεϊ Φερέιρα και έχοντας απομείνει λεπτομέρειες για την ανακοίνωση της απόκτησης του Αλεξάντρου Μίτριτσα,
Πηγή: paok24.com
Η «σιωπή» τον φέρνει πιο κοντά!

η μεγάλη επιθυμία του Ράζβαν Λουτσέσκου και της συντριπτικής πλειοψηφίας του κόσμου του ΠΑΟΚ, εξακολουθεί να ακούει στο όνομα του Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο.

Με το ημερολόγιο να δείχνει 29 Αυγούστου, ο 34χρονος Ιταλός όχι απλά παραμένει χωρίς ομάδα αλλά δεν προκύπτει και κάποια πρόταση από την Ιταλία που να τον ικανοποιεί οικονομικά και αγωνιστικά, με τον Δικέφαλο να παραμένει "δυνατά" στο παιχνίδι της απόκτησής του και την πρότασή του προς το "ατομικό μυρμήγκι", ύψους 2,5 εκ. περίπου για δύο χρόνια, να παραμένει σε ισχύ!

Ουσιαστικά, όσο περνούν οι ώρες και δεν εμφανίζεται στο προσκήνιο κάποια ιταλική ομάδα που να πληροί τα "θέλω" του Τζιοβίνκο, τόσο ο Ιταλός επιτελικός μέσος πλησιάζει στο να ρίξει εκ νέου γέφυρες επικοινωνίας με τον ΠΑΟΚ με φόντο την συμφωνία, έχοντας πειστεί εδώ και καιρό από τον Ράζβαν Λουτσέσκου πως ο Δικέφαλος μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες του και να του δώσει πεδίο για διακρίσεις και τίτλους, εκτός από έναν πολύ καλό ετήσιο μισθό!

Διαβάστε ακόμη...