Μποζίκοφ : “Γνωρίζουμε την ατμόσφαιρα στην Τούμπα”

Από thessports.gr:Μετά από δυο χρόνια η Σλόβαν Μπρατισλάβας βρίσκεται και πάλι στον δρόμο του ΠΑΟΚ, αυτή την φορά για το Κόνφερενς Λιγκ με τον Δικέφαλο να έχει μια ευκαιρία για μια εκδίκηση από τον αποκλεισμό του από τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ το καλοκαίρι του 2019.
Πηγή: thessports.gr
Μποζίκοφ : “Γνωρίζουμε την ατμόσφαιρα στην Τούμπα”

Ο αρχηγός της σλοβακικής ομάδας, Βασίλ Μποζίκοφ μίλησε σε σλοβακικά ΜΜΕ για το αποτέλεσμα της σημερινής (27/08) κλήρωσης και στάθηκε στον ΠΑΟΚ και στην ατμόσφαιρα που έζησε στην Τούμπα στο προ διετίας παιχνίδι.

"Παρακολουθήσαμε την κλήρωση με ανυπομονησία και ευχάριστη ένταση. Θα έχουμε ποιοτικούς αγώνες με ισχυρούς αντιπάλους, αλλά πιστεύω ότι είναι πιθανό να πετύχουμε την πρόκριση στον όμιλο.

Φυσικά, πρέπει πρώτα να το δείξουμε στο γήπεδο και να παίξουμε καλύτερα. Παίξαμε μόνο με τον Λίνκολν πρόσφατα, δεν μπορούμε να τους υποτιμήσουμε, είδαμε μόνοι μας ότι μπορούμε να ανταποκριθούμε.

Έχουμε επίσης φρέσκες αναμνήσεις από τον ΠΑΟΚ, γνωρίζουμε την ατμόσφαιρα εκεί και θυμόμαστε τα διπλά παιχνίδια πριν από δύο χρόνια.

Πιστεύω ότι μπορούμε να πετύχουμε κάτι σε αυτόν τον όμιλο, απλά πρέπει να παλέψουμε εντός αγωνιστικού χώρου, ούτως ώστε οι φίλαθλοι να έρχονται στους αγώνες εντός έδρας σε όσο το δυνατόν περισσότεροι και να μας βοηθούν ξανά με την υποστήριξή τους όπως έγινε και με τον Ολυμπιακό", είπε μεταξύ άλλων ο Μποζίκοφ.

Διαβάστε ακόμη...