Μιτρίτσα και… Τζιοβίνκο

Από paok24.com: Ο Αλεξάντρου Μιτρίτσα αναμένεται σήμερα στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να ολοκληρωθεί το τυπικό σκέλος του δανεισμού του.
Πηγή: paok24.com
Μιτρίτσα και… Τζιοβίνκο

Ο ΠΑΟΚ έχει ασχοληθεί για τη συγκεκριμένη θέση και με τον Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο, το θέμα του Ρουμάνου, όμως, είχε σαφώς πιο άμεση εξέλιξη.

Ο Μιτρίτσα, έπαιξε στο MLS με τη New York FC το 2019, όταν ο Τζιοβίνκο μετά από μία σπουδαία τετραετία στην Toronto FC, έφευγε για την Αλ Χιλάλ. Ο Ιταλός, είχε ήδη αφήσει το στίγμα του στις ΗΠΑ και όταν ο Μιτρίτσα βρέθηκε εκεί, ακόμα και μέσα στην ομάδα του, τον αποκαλούσαν... «Ρουμάνο Τζιοβίνκο»!

«Είναι μια πολύ δημοφιλής ατάκα, ακόμα και στα αποδυτήρια μας. Μοιάζουν πολύ. Προφανώς ο Τζιοβίνκο είναι ένας πολύ ιδιαίτερος παίκτης και ο «Μίτρι» ήρθε πιο μετά, αλλά με μία πραγματικά πολύ μεγάλη ποιότητα σε έναν τέτοιο σύλλογο» είχε δηλώσει ο τερματοφύλακας, Σεν Τζόνσον.

Τι είπε ο ίδιος ο Μιτρίτσα όμως; «Είναι ένας από τους αγαπημένους μου παίκτες. Ο Τζιοβίνκο και ο Μέσι. Μου άρεσε που ο Τζιοβίνκο έπαιξε κι αυτός στο MLS, με το Τορόντο. Είναι ο αγαπημένος μου ποδοσφαιριστής, έχουμε το ίδιο στυλ παιχνιδιού. Μικρόσωμοι παίκτες, με καλή ντρίμπλα και καλό σουτ».

Διαβάστε ακόμη...