H επιθυμία του Μιτρίτα και η αυριανή κρίσιμη ημέρα

Από paok24.com: Από σήμερα το πρωί και μετά την αποκάλυψη της FORZA για τον Αλεξάντρου Μιτρίτα, τα νέα δεδομένα, αφορούν το μέλλον της πιθανής συνεργασίας του παίκτη με τον ΠΑΟΚ για την επόμενη σεζόν.
Πηγή: paok24.com
H επιθυμία του Μιτρίτα και η αυριανή κρίσιμη ημέρα

Ο Μιτρίτα, έχει συμβόλαιο με την ομάδα της Νέας Υόρκης που ανήκει στο ίδιο γκρουπ με την Μάντσεστερ Σίτι, έως το καλοκαίρι του 2022 και ο ίδιος έχει κάνεις σαφές ότι στόχος του είναι να αποχωρήσει για την Ευρώπη και όχι να παραμείνει στις ΗΠΑ ή να πάει σε ένα νέο δανεισμό όπως ο προηγούμενος στην Αλ Αχλί.

Ο ΠΑΟΚ έχει έρθει σε επαφή με το μάνατζερ του, θέλοντας να έχει με το μέρος του τον παίκτη και ο Μολδαβός ατζέντης του, έχει τονίσει στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, ότι μπορεί να βρει τη φόρμουλα για να έρθει ο παίκτης δανεικός από την ομάδα των ΗΠΑ στον Δικέφαλο.

Ο ίδιος ο παίκτης έχει μιλήσει στην Ρουμανία με ανθρώπους του Λουτσέσκου, οι οποίοι ξέρουν καλά τον παίκτη που αναδείχθηκε από την Βιτορλούλ του Γκεόργκι Χάτζι, έχει περάσει από τη δεύτερη ομάδα της Στεάουα, από την Πεσκάρα στην Ιταλία στην πρώτη και στη δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας. Από εκεί και σε ηλικία 23 ετών γύρισε στην γενέτειρα του, στην Κραϊόβα, και μέσα σε 1,5 χρόνο έκανε την New York FC, να δώσει 8 εκατ. ευρώ στην ρουμανική ομάδα για τον πάρει στις ΗΠΑ. Πέρσι και για μία σεζόν πήγε δανεικός στην Σαουδική Αραβία και στην Αλ Αχλί, όπου έπαιξε αντίπαλος με την Αλ Χιλάλ του Ραζβάν Λουτσέσκου και είχε 4 γκολ και 5 ασίστ σε 30 παιχνίδια στην πρώτη κατηγορία.

Πλέον όλα μπορεί να κριθούν ακόμα και αύριο, καθώς όλα εξαρτόνται και από τις προθέσεις της ομάδας των ΗΠΑ, που έχει και τον τελευταίο λόγο για τον παίκτη.

Διαβάστε ακόμη...