Λεπινίτσα: “Καλή η ισοπαλία, μας πίεσε πολύ ο ΠΑΟΚ”

Από paok24.com:Ο Ιβάν Λεπινίτσα ήταν αυτός που "πάγωσε" την Τούμπα, όταν στο 33ο λεπτό σούταρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής κι έστειλε την μπάλα στη γωνία του Πασχαλάκη.
Πηγή: paok24.com
Λεπινίτσα: “Καλή η ισοπαλία, μας πίεσε πολύ ο ΠΑΟΚ”

Ο νεαρός άσος της Ριέκα, έκανε λόγο για ένα καλό αποτέλεσμα για την ομάδα του και στάθηκε στην πίεση που άσκησε ο ΠΑΟΚ, κυρίως στο δεύτερο μέρος, περιμένοντας αρκετό κόσμο στη ρεβάνς.

"Η εκτός έδρας ισοπαλία είναι ένα πολύ καλό αποτέλεσμα για εμάς, θα το... υπογράφαμε αυτό το σκορ πριν από το παιχνίδι. Δείξαμε ότι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τον ΠΑΟΚ, πρέπει να είμαστε πιο γενναίοι και πιο συγκεντρωμένοι στις επιστροφές. Δεν ήταν εύκολο παιχνίδι, ήμασταν κουρασμένοι κι υπήρχε μεγάλη πίεση συνεχώς. Είμαστε στενοχωρημένοι για το γκολ που δεχθήκαμε στο τέλος, γιατί θα μπαίναμε αλλιώς στο ματς της έδρας μας, με ένα πλεονέκτημα", ανέφερε αρχικά ο σκόρερ της Ριέκα και συνέχισε:

"Χάσαμε την μπάλα, αλλά την κερδίσαμε γρήγορα, παίξαμε γρήγορα, σούταρα κι η μπάλα μπήκε στα δίχτυα. Ο ΠΑΟΚ ήθελε να κάνει το παιχνίδι του. Θα πρέπει να δείξουμε περισσότερα στη ρεβάνς. Δεν βλέπουμε την ώρα να έρθει αυτό το παιχνίδι. Ελπίζουμε ότι θα έρθει στο γήπεδο όσος περισσότερος κόσμος μπορεί κι όλα θα είναι πιο εύκολα για εμάς".

Διαβάστε ακόμη...