Γεμάτη ΠΑΟΚ η εθνική νέων

Από paok24.com:Την πρώτη της συγκέντρωση μετά από ενάμισι χρόνο αποχής θα πραγματοποιήσει η Εθνική Ομάδα Νέων, που ξεκινά την προετοιμασία για τις επίσημες υποχρεώσεις της τον Νοέμβριο.
Πηγή: paok24.com
Γεμάτη ΠΑΟΚ η εθνική νέων

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Αναστάσιος Θέος κάλεσε για προπονήσεις στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, 19-21/08/2021, τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές.

ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΕΚ
ΜΟΝΑΣΤΗΡΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΟΚ
ΨΙΜΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ο.Σ.Φ.Π
ΚΟΥΛΙΕΡΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΟΚ
ΣΜΠΩΚΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΗΦΙΣΙΑ
ΚΑΡΑΜΑΝΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.
ΚΟΥΤΕΝΤΑΚΗΣ ΤΙΤΟΣ ΠΑΟΚ
ΚΙΤΣΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΟΚ
ΚΩΣΤΑΝΤΕΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΟΚ
ΛΙΑΤΣΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ Ο.Σ.Φ.Π
ΤΣΙΚΟΣ ΖΗΣΗΣ ΠΑΟΚ
ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΕΚ
ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο.Σ.Φ.Π
ΚΙΤΣΟΣ ΦΩΤΗΣ Ο.Σ.Φ.Π
ΣΑΛΙΑΡΗΣ ΖΗΣΗΣ ΑΡΗΣ
ΚΡΥΠΑΡΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Π.Α.Ο
ΝΤΟΪ ΑΝΤΡΕΑΣ Ο.Σ.Φ.Π
ΤΣΙΟΚΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΕΚ
ΖΗΣΙΟΥΛΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑ
ΚΑΡΑΚΟΥΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο.Σ.Φ.Π
ΤΖΑΒΙΔΑΣ ΜΑΡΙΟΣ-ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.
ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΑΡΗΣ
ΚΕΡΑΜΙΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ EMPOLI FC
ΣΜΥΡΛΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ ΠΑΟΚ
ΚΟΚΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ AKA SK Austria Klagenfurt

Caetano Veloso, Poet, Musician and Creator of Tropicalismo
Με αφορμή την έναρξη της προετοιμασίας της Εθνικής Νέων για τις επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της κατηγορίας κ. Αναστάσιος Θέος μίλησε για την Κ19 και εξέφρασε την πίστη του στην αξία των ποδοσφαιριστών της ομάδας. Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Θέου, ο οποίος συνεχίζει ως ομοσπονδιακός τεχνικός μετά τη θητεία του στην Εθνική Παίδων, αναλαμβάνοντας την Εθνική Νέων:

"Κατ΄ αρχάς, θέλω από τα βάθη της καρδιάς μου να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Θέοδωρο Ζαγοράκη, τη διοίκηση της Ομοσπονδίας και τον τεχνικό διευθυντή των εθνικών ομάδων κ. Κώστα Κωνσταντινίδη για την εμπιστοσύνη που έδειξαν προς το πρόσωπό μου. Συνεχίζω για τρίτη χρονιά στις εθνικές ομάδες και θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να έχουμε επιτυχημένη πορεία με την Κ19 και για να αποκτήσουν τα παιδιά εμπειρίες και εφόδια που θα βοηθήσουν την εξέλιξή τους.

Επίσης εύχομαι υγεία για όλους και καλή επιτυχία στις εθνικές μας ομάδες. Είμαι αισιόδοξος και πιστεύω ότι η χρονιά που έρχεται θα είναι καλή αγωνιστικά για όλες τις ηλικιακές κατηγορίες των εθνικών συγκροτημάτων, γιατί το ελληνικό ποδόσφαιρο διαθέτει ταλέντο.

Όσον αφορά την Εθνική Νέων, είμαι στην ευχάριστη θέση να γνωρίζω τα παιδιά, καθώς στην ουσία συνεχίζουν οι παίκτες με τους οποίους συνεργάστηκα στην Παίδων, δηλαδή οι γεννηθέντες το 2003 και το 2004, που είχαν μάλιστα και μια καλή πορεία. Ωστόσο το κενό, η αποχή από αγώνες και προπονήσεις λόγω του Covid-19 για ενάμισι περίπου χρόνο είναι το πρώτο ζήτημα που οφείλουμε να διαχειρστούμε και να ξεπεράσουμε, οπότε έχουμε αρκετή δουλειά μπροστά μας. Θα ξαναπιάσουμε το νήμα από κει που το αφήσαμε ώστε να αποκτήσουμε ομοιογένεια και συνοχή και να βελτιώσουμε την ψυχολογία μας.

Όπως ανέφερα γνωρίζω τους ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για καλή φουρνιά παικτών η οποία έχει μέλλον. Αρκεί να προσεχθούν".

Διαβάστε ακόμη...