«Κίνητρο για μενα η δυναμική του ΠΑΟΚ, η διοίκηση και ο προπονητής»

Από basketplus.gr: Αποτέλεσε το δεύτερο μεταγραφικό «χτύπημα» του ΠΑΟΚ για τη σεζόν 2021-22, υπογράφοντας συμβόλαιο διετούς διάρκειας με τον Δικέφαλο!
Πηγή: basketplus.gr
«Κίνητρο για μενα η δυναμική του ΠΑΟΚ, η διοίκηση και ο προπονητής»

Ο λόγος για τον Βασίλη Τολιόπουλο, με τον 25χρονο γκαρντ να εξηγεί στη FORZA το πως έφτασε στο σημείο να απαντήσει θετικά στην πρόταση των «ασπρόμαυρων» αλλά και να εξωτερικεύει τις σκέψεις του δέκα ημέρες πριν την πρώτη συγκέντρωση στο «Παλατάκι»!

«Η αλήθεια είναι πως όλα έγιναν αρκετά γρήγορα, δεν περίμενα πολύ καιρό για να καταλήξω στον επόμενο σταθμό της καριέρας μου. Από την πρώτη στιγμή που μίλησα με τον κόουτς και μου εξήγησε το σχέδιό του για τον ΠΑΟΚ αλλά και τον ρόλο που θα έχω στην ομάδα, κατάλαβα 100% πως ήθελα να αποτελέσω κομμάτι αυτής της ομάδας» τόνισε αρχικά ο πρώην παίκτης των Ίκαρου Καλλιθέας, Κολοσσού Ρόδου, Ολυμπιακού, Άρη, ΑΕΚ και Ιωνικού , ο οποίος γνωρίζει από… πρώτο χέρι τον Άρη Λυκογιάννη.

«Έχουμε συνεργαστεί με τον κόουτς στον Κολοσσό, η παρουσία του στον ΠΑΟΚ αποτέλεσε ένα έξτρα κίνητρο για μένα προκειμένου να υπογράψω. Φυσικά, ένα ακόμα μεγάλο κίνητρο ήταν η διοίκηση της ομάδας, καθώς όλοι μιλούσαν πέρσι με τα καλύτερα λόγια γι΄ αυτήν, όπως φυσικά και πολύ καλή εικόνα που έβγαλε ο ΠΑΟΚ την περσινή σεζόν.

Επιπλέον, σημαντικό ρόλο στην απόφασή μου έπαιξε η δυναμική του συλλόγου και το όραμα των ανθρώπων του για τη φετινή σεζόν αλλά και τα επόμενα χρόνια. Όταν υπάρχει υγιής διοίκηση, τότε όλα λειτουργούν καλύτερα».

«ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΟΡΜΗΤΙΚΟΣ, ΕΝΘΟΥΣΙΑΖΟΜΑΙ, ΤΑ ΔΙΝΩ ΟΛΑ»

Στη συνέχεια, ο Βασίλης Τολιόπουλος κλήθηκε να απαντήσει στο τι πρέπει να περιμένει ο κόσμος του ΠΑΟΚ από αυτόν. «Όσοι με γνωρίζουν και με έχουν παρακολουθήσει να αγωνίζομαι, ξέρουν πως είμαι παρορμητικός χαρακτήρας. Παθιάζομαι, ενθουσιάζομαι, τα δίνω όλα για την ομάδα της οποίας φοράω τη φανέλα.

Αυτό που πρέπει να γνωρίζει ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι πως θα παίζω πάντα για την ομάδα και θα δίνω τον καλύτερο εαυτό μου για να κερδίζουμε. Σε όλη μου την καριέρα βάζω την ομάδα πάνω από τον εαυτό μου και αυτό θα κάνω και τώρα».

«ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ»

Ποιες είναι όμως οι σκέψεις του 25χρονου γκαρντ για την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα και πως περιμένει την ατμόσφαιρα που θα δημιουργούν φέτος οι φίλοι του ΠΑΟΚ στο «Παλατάκι»; «Μετά από έναν χρόνο μπροστά σε άδειες κερκίδες, περιμένεις πως και πως να αγωνιστείς ξανά μπροστά σε κόσμο.

Το συναίσθημα αυτό γίνεται ακόμα πιο έντονο όταν ανήκεις σε μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ, αφού γνωρίζεις την δυναμική του κόσμου του. Έχω αγωνιστεί ως αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο «Παλατάκι», σε εποχές που δεν υπήρχε πολύς κόσμος στις κερκίδες, αλλά από αυτά που διαβάζω, μαθαίνω και μου λένε, οι φίλαθλοι ετοιμάζουν να στηρίξουν μαζικά την ομάδα τη φετινή σεζόν.

Ανυπομονώ να αγωνιστώ μπροστά στον κόσμο του ΠΑΟΚ, ελπίζω πως θα δούμε το γήπεδο γεμάτο. Η ατμόσφαιρα θα είναι σίγουρα τρομερή και αυτό θα αποτελέσει έναν ακόμα λόγο για να δίνουμε σε κάθε αγώνα το 101% του εαυτού μας. Θέλουμε να ικανοποιήσουμε τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ όσο γίνεται περισσότερο και γι΄ αυτό θα δουλέψουμε σκληρά».

«ΨΗΛΑ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ»

Σε ότι αφορά δε τους φετινούς στόχους του ΠΑΟΚ, ο Βασίλης Τολιόπουλος σημείωσε: «Είναι πολύ ευχάριστο για όλους μας το ότι ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί φέτος και στην Ευρώπη, έπαιξε και αυτό τον ρόλο του για να γίνει εύκολη η απόφασή μου να επιστρέψω στη Θεσσαλονίκη. Η ομάδα έχει ιστορία αλλά και δυναμική και ο στόχος μας θα είναι να πάμε εξίσου καλά στο πρωτάθλημα με πέρσι, γιατί όχι και ψηλότερα, αλλά και να διακριθούμε στην Ευρώπη.

Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον προπονητή, ενώ το ρόστερ διαθέτει πολλούς ποιοτικούς παίκτες με τους οποίους ανυπομονώ να συνεργαστώ. Γνωρίζω βέβαια ήδη τον Γιάνκοβιτς από την ΑΕΚ, έχουμε αγωνιστεί μαζί, έχω συνυπάρξει και με τον Χριστοδούλου σε προετοιμασία του Ολυμπιακού, είμαι φίλος με τον Νίκο Καμαριανό»

«ΑΓΑΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ»

Η τελευταία ερώτηση, αφορούσε την άποψη του Βασίλη Τολιόπουλου για τον Θανάση Χατζόπουλου. «Δεν τον έχω γνωρίσει ακόμα, αλλά έχω ακούσει πως είναι ένας άνθρωπος με τρομερό χαρακτήρα και μεγάλη αγάπη για την ομάδα. Νομίζω πως ήδη έχει δείξει το πόσο παθιασμένος είναι με τον ΠΑΟΚ. Δεν μου έχει τύχει για παράδειγμα στην έως τώρα καριέρα μου, να ταξιδεύει ο πρόεδρος της ομάδας μαζί με τους παίκτες, σε κάθε ταξίδι».

Πηγή: FORZA

Διαβάστε ακόμη...