Το πλάνο για την απόκτηση Μπάμπα

  Απo paok24.com::Το όνομα του Ράχμαν Μπάμπα βρίσκεται σε πρώτο πλάνο για τον ΠΑΟΚ, στο δρόμο της ενίσχυσης του αριστερού άκρου της άμυνας, με τους «ασπρόμαυρους» να ακολουθούν συγκεκριμένη στρατηγική για να φτάνουν στην επανένταξη του Γκανέζου.
Πηγή: paok24.com
Το πλάνο για την απόκτηση Μπάμπα

Ο Μπάμπα δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Ευρώπης, μέχρι το καλοκαίρι του 2022. Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να φτάσει σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή και την Αγγλική ομάδα μέσω μιας φόρμουλας δανεισμού, ο οποίος θα ικανοποιεί όλες τις πλευρές.

Το συμβόλαιο του Γκανέζου αγγίζει τα 1,8 εκ. Ευρώ και από τη μια η Τσέλσι θέλει να γλιτώσει όσα μπορεί και από την άλλη ο ΠΑΟΚ μπαίνει στο κόλπο για να τον κρατήσει στο δυναμικό του, από τη στιγμή που μέχρι τώρα ο Μπάμπα δεν βρήκε συμβόλαιο σε πρωτάθλημα καλύτερου του Ελληνικού, που ήταν και ο αρχικός του στόχος.

Αυτά είναι όλα τα κομμάτια του παζλ, τα οποία ο ΠΑΟΚ θέλει να ενώσει, με τον ποδοσφαιριστή να μη ξεχνά πως ο Δικέφαλος ήταν η ομάδα που του έδωσε ευκαιρία να αγωνιστεί μετά από μια σειρά τραυματισμών που τον είχαν βγάλει από τον ποδοσφαιρικό χάρτη.

Διαβάστε ακόμη...