Διαρκείας… εξπρές και εισιτήρια

Από paok24.com:Αντίστροφα μετράει ο κόσμος του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι της Πέμπτης με την Μποέμιαν που θα σημάνει την επιστροφή του στις εξέδρες της Τούμπας μετά από περίπου 1,5 χρόνο.
Πηγή: paok24.com
Διαρκείας… εξπρές και εισιτήρια

Οι φίλοι του Δικεφάλου που ήταν κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας τη σεζόν 2019-2020 σπεύδουν ήδη κατά χιλιάδες να ανανεώσουν τη θέση τους για τη νέα αγωνιστική χρονιά στο γήπεδο της Τούμπας.

Μάλιστα, όπως έκανε γνωστό η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την έγκαιρη εξυπηρέτηση των φιλάθλων που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα της Πέμπτης, όσοι αγοράσουν ηλεκτρονικά εισιτήριο διαρκείας θα μπορούν να το παραλάβουν μόνο από τα εκδοτήρια της Τούμπας και όχι με παράδοση κούριερ, λόγω έλλειψης επαρκούς χρόνου παράδοσης. Για τυχόν αλλαγή στο σύστημα παραλαβής, οι άνθρωποι του Δικεφάλου θα ενημερώσουν εκ νέου.

Παράλληλα, έχει δοθεί η διαβεβαίωση ότι όσοι έχουν αγοράσει και παραγγείλει τις προηγούμενες μέρες το διαρκείας τους να τους παραδοθεί με κούριερ θα το λάβουν κανονικά μέχρι τη μέρα του αγώνα.

Για τους φίλους του ΠΑΟΚ που δεν μπορούν ακόμη να αγοράσουν διαρκείας μιας και η διαδικασία για εκείνους θα ανοίξει από τις 16/8 και έπειτα, η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναμένεται να θέσει σε κυκλοφορία, ίσως και από τη Δευτέρα, εισιτήρια για την αναμέτρηση με την Μποέμιαν την Πέμπτη.

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και λίγες εβδομάδες, δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο έχουν αποκλειστικά οι πλήρως εμβολιασμένοι φίλαθλοι ή όσοι έχουν νοσήσει το τελευταίο εξάμηνο και έως 5% του μέγιστου επιτρεπτού αριθμού φιλάθλων για μη εμβολιασμένους ανήλικους έως 15 ετών.

Οι ανήλικοι 12 έως 15 ετών για την είσοδο τους στο γήπεδο προσκομίζουν PCR test που έχει γίνει εντός 72 ωρών ή rapid test που έχει διενεργηθεί εντός 48 ωρών, πριν την διεξαγωγή του αγώνα.

Οι ανήλικοι έως 12 ετών επιτρέπεται να εισέρχονται στο γήπεδο και με αρνητικό self test το οποίο έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

Το ανώτατο όριο προσέλευσης ισούται με το 85% της χωρητικότητας του γηπέδου.

Υπενθυμίζεται ότι οι Θύρες 4 και 4Α θα παραμείνουν κλειστές και όσοι κάτοχοι ανανεώσουν το εισιτήριο διαρκείας στις θύρες 4-4Α θα εισέρχονται από τη Θύρα 8.

Διαβάστε ακόμη...