Το γαϊτανάκι της υπομονής

Από paok24.com:Από την πρώτη μέρα που το όνομα του Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο «συνδέθηκε» με τον ΠΑΟΚ στον Τύπο, το PAOK24 ξεκαθάρισε την κατάσταση και παρουσίασε τα δεδομένα μιας μεταγραφής που έχει τις δυσκολίες της, τις ιδιαιτερότητές της, και φυσικά το πιο σημαντικό στοιχείο, που δεν είναι άλλο από αυτό της υπομονής.
Πηγή: paok24.com
Το γαϊτανάκι της υπομονής

Τα Μέσα στην Αραβία έχουν... ελευθερώσει τον Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο καμία 20αριά φορές ως τώρα. Η καταγραφή των πληροφοριών από την χώρα στην οποία αγωνίζεται ο 34χρονος Ιταλός δεν θα μπορούσε να μη γίνει, αλλά κάθε φορά έμπαινε ο συγκεκριμένος αστερίσκος.

Στον ΠΑΟΚ ήταν προετοιμασμένοι πως θα πηγαίνανε σε μεταγραφικό σήριαλ. Κατά το κοινώς λεγόμενο, ήξεραν πού «έμπλεκαν». Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε την προεργασία του, εξηγώντας στον Τζιοβίνκο τα δεδομένα. Τέτοιες περιπτώσεις θέλει υπομονή. Μπόλικη.

Αρχικά καταγράφηκε η απουσία του Τζιοβίνκο από τα τελευταία φιλικά της Αλ Χιλάλ. Προπονούταν κανονικά αλλά δεν έπαιζε. Στη συνέχεια ήρθε στο προσκήνιο ο Ματέους Περέιρα, τον οποίο η Αλ Χιλάλ «έχρισε» ως αντικαταστάτη του Τζιοβίνκο. Ο Βραζιλιάνος υπέγραψε και παρουσιάστηκε από τους Σαουδάραβες. Τα πιο πολλά βήματα έγιναν.

Η Αλ Χιλάλ έδωσε λεφτά για πάρει τον Περέιρα και τώρα καλείται να δώσει λεφτά για να αποδεσμεύσει τον Τζιοβίνκο. Εκεί βρισκόμαστε τις τελευταίες ημέρες.

Διαβάστε ακόμη...