ΠΑΟΚ - Μποέμιαν: Η «καυτή» Τούμπα και η πρώτη γνωριμία

Από sdna.gr: «Sky is the limit...» για την Μποέμιαν που αντιμετωπίζει με αρκετή αισιοδοξία τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ την επόμενη εβδομάδα. Οι Ιρλανδοί πήραν προβάδισμα απέναντι στους Έλληνες γίγαντες, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν, σε μια ιστορική ευρωπαϊκή βραδιά για εκείνους.
Πηγή: sdna.gr
ΠΑΟΚ - Μποέμιαν: Η «καυτή» Τούμπα και η πρώτη γνωριμία

«Έδειξαν σε όλους ότι πρόκειται για μια καλή και ικανή ομάδα. Δεν έχει νόημα να παρασυρθούμε, έχουμε κερδίσει το πρώτο παιχνίδι και χρειαζόμαστε μια ισοπαλία στη Θεσσαλονίκη για να προκριθούμε. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε ωστόσο πολύ και να τα δώσουμε όλα για να έχουμε μια καλή εμφάνιση. Δεν θέλουμε θα θέσουμε όρια στην ομάδα μας και ταβάνι στη φιλοδοξία μας. Πρέπει να μείνουμε σταθεροί στις ποδοσφαιρικές αρχές μας και να δούμε που θα μας οδηγήσει όλο αυτό... 

Νύχτες σαν και αυτές ανεβάζουν ξανά τον πήχη αλλά νομίζω ότι τα παιδιά έχουν δείξει ότι δεν φοβούνται». 

Για την Μποέμιαν ήταν ένα σπουδαίο αποτέλεσμα δεδομένου του αντιπάλου που είχαν απέναντί τους τόσο λόγω ποιότητας όσο και λόγω μπάτζετ. «Θα πρέπει να τελειώσουμε τη δουλειά...», αναφέρουν μεταξύ άλλων οι Bohs με φόντο το ματς της Θεσσαλονίκης. 

«Θα πρέπει να πάμε και να αποδώσουμε στο επίπεδο που είμαστε ικανοί. Θα πρέπει οι παίκτες μου να μην φοβηθούν...», σημείωσε ο Κιθ Λονγκ, ο οποίος τόνισε πως η λέξη κλειδί της αναμέτρησης είναι η γενναιότητα που θα πρέπει να δείξουν οι παίκτες του, γνωρίζοντας πως τους περιμένουν μια διαφορετική ατμόσφαιρα, άκρως «καυτή».

Η Τούμπα μπαίνει σε πρώτο πλάνο για τη Μποέμιαν, επισημαίνοντας πως στο ιστορικό γήπεδο του ΠΑΟΚ επιστρέφει ο κόσμος και αναμφίβολα θα είναι ιδιαίτερα εχθρική για εκείνους. Μάλιστα, ο Κιθ Λονγκ επισήμανε πως τρεις ποδοσφαιριστές του, ο Andy Lyons, ο Ross Tierney και ο Dawson Devoy, έχουν αγωνιστεί απέναντι στον ΠΑΟΚ στο παρελθόν στο UEFA Youth League του 2019.

«Μόνο που αυτή η επίσκεψη στο στάδιο της Τούμπας δεν θα είναι το ίδιο...».

Στη συνέχεια ο Λονγκ τοποθετήθηκε για την ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας του και το αν θα είναι ικανή να διατηρήσει τους παίκτες του, εφόσον αυτοί προσελκύσουν το ενδιαφέρον άλλων ομάδων. 

«Ας ελπίσουμε ότι θα διατηρήσουμε το σύνολο των ποδοσφαιριστών μας. Προφανώς θα είναι δύσκολο σε μια, δύο περιπτώσεις, αφού αν συνεχίσουν να αποδίδουν έτσι, μοιραία θα προσελκύσουν το ενδιαφέρον μεγαλύτερων συλλόγων από διαφορετικές χώρες. Αυτή είναι η φύση του παιχνιδιού για όλες τις ομάδες, αλλά δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι θα προσπαθήσουμε να εξασφαλίσουμε ότι μέλλον των καλύτερων ποδοσφαιριστών μας θα είναι στην Μποέμιαν».

Διαβάστε ακόμη...