Δεν το βάζει κάτω η Νόριτς, αισιοδοξία για Τζόλη!

Από sdna.gr: Κορυφώνεται το ενδιαφέρον της Νόριτς για τον Χρήστο Τζόλη καθώς είναι σαφές πως η υπόθεση βρίσκεται σε κομβικό σημείο, με τους Άγγλους να παίζουν τα ρέστα τους για την απόκτησή του από τον ΠΑΟΚ!
Πηγή: sdna.gr
Δεν το βάζει κάτω η Νόριτς, αισιοδοξία για Τζόλη!

Όσο περνούν οι μέρες και οι ώρες, αυξάνονται τα δημοσίευμα από την Αγγλία για το «ζεστό» ενδιαφέρον της Νόριτς για τον Χρήστο Τζόλη. Κάτι που αναμφίβολα δεν αμφισβητείται, ωστόσο, για να προχωρήσει η υπόθεση θα πρέπει να ικανοποιηθούν όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές.

Τα «καναρίνια» έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση του νεαρού μεσοεπιθετικού από τον ΠΑΟΚ και ήδη έχουν καταγραφεί οι πρώτες κινήσεις από τη μεριά τους, θέλοντας να μετουσιώσουν το ενδιαφέρον που υπάρχει...

Όπως αναφέρεται στην Daily Express από τον δημοσιογράφο Ράιαν Τέιλορ, η δεύτερη πρόταση της Νόριτς ήταν ύψους 7.000.000 λιρών (8.200.000 ευρώ) με 2.500.000 λίρες (3.000.000 ευρώ) σε μπόνους!

Φαίνεται πως η νεοφώτιστη στην Premier League ομάδα, δεν τα παρατά και ετοιμάζει μια τρίτη προσφορά για τον Χρήστο Τζόλη που θα φέρει τις δυο ομάδες πιο κοντά σε συμφωνία, χωρίς να γίνεται συγκεκριμένη αναφορά στα χρήματα που θα προσφέρει η Νόριτς για να πείσει τον ΠΑΟΚ να πει το «ναι».

Σε όλες τις αναφορές των Άγγλων, το όνομα του Δημήτρη Γιαννούλη αποτελεί «σταθερά» καθώς ποντάρουν ιδιαιτέρως στη σχέση που έχτισαν με τον ΠΑΟΚ από τη συγκεκριμένη μεταγραφή, θεωρώντας πως έχουν το προβάδισμα για την απόκτηση του Τζόλη ακόμα και αν έχουν ενδιαφερθεί για εκείνον ομάδες από την Γερμανία.

Διαβάστε ακόμη...