Ντάβιτ : “Αισιόδοξοι στην Νόριτς ότι θα κλείσει ο Τζόλης”

Από thessports.gr:Μια ακόμα μέρα που το όνομα του Χρήστου Τζόλη φιγουράρει πρώτο στην ειδησεογραφία της Νόριτς, με τα αγγλικά ΜΜΕ να επιμένουν πως τα "καναρίνια" είναι αποφασισμένα να κάνουν πρόταση στον ΠΑΟΚ για να τον αποκτήσουν άμεσα.
Πηγή: thessports.gr
Ντάβιτ : “Αισιόδοξοι στην Νόριτς ότι θα κλείσει ο Τζόλης”

Συγκεκριμένα σε ένα podcast, ο ρεπόρτερ της Νόριτς Πάντι Ντάβιτ αναφέρει πως στην διοίκηση των νεοφώτιστων στην Πρέμιερ Λιγκ υπάρχει αισιοδοξία ότι θα καταφέρει να βρει κοινή γραμμή πλεύσης με τον Δικέφαλο για να φέρει τον 20χρονο μεσοεπιθετικό στο "Κάροου Ρόουντ".

"Πιστεύω ότι είναι ασφαλές να πούμε ότι στην Νόριτς είναι ιδιαιτέρως αισιόδοξοι σε αυτό το σημείο για την μεταγραφή του Έλληνα νεαρού παίκτη. Όλα δείχνουν ότι έχουν μεγάλη αυτοπεποίθηση για να τελειώσουν αυτή την συμφωνία άμεσα", είπε αρχικά ο Ντάβιτ και στην συνέχεια πρόσθεσε : "Είμαι σίγουρος ότι οι φίλαθλοι της Νόριτς θα έχουν πολύ καλή αντίδραση σε αυτή την μεταγραφή γιατί είναι ένας παίκτης νεαρός με μεγάλη προοπτική για το μέλλον. Το πότε θα γίνει η συμφωνία δεν το ξέρω, ο χρόνος θα το δείξει. Αν κυλήσουν βάσει του πλάνου της Νόριτς, εξελίξεις ίσως να υπάρξουν και πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με την Λίβερπουλ".

Διαβάστε ακόμη...