Ζορίζεται στα εκτός έδρας ο ΠΑΟΚ

Από paok24.com:Ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στη δράση με το πρώτο παιχνίδι να είναι εκτός έδρας ευρωπαϊκή αναμέτρηση. Μία κατηγορία στην οποία ο ΠΑΟΚ ζορίζεται το τελευταίο διάστημα.
Πηγή: paok24.com
Ζορίζεται στα εκτός έδρας ο ΠΑΟΚ

Για την ακρίβεια οι ασπρόμαυροι τα βρίσκουν σκούρα μακριά από την Τούμπα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις καθώς στα τελευταία δώδεκα παιχνίδια τους, μετρούν μόλις δύο νίκες. Αυτές κόντρα στη Βασιλεία με 0-3 το καλοκαίρι του 2018 και το διπλό με σκορ 1-4 στην έδρα της Μπάτε για τη φάση των ομίλων την ίδια χρονιά.

Στα υπόλοιπα 10 ο απολογισμός του Δικεφάλου δεν είναι θετικός. Μετά το 1-1 στην έδρα της Όλιμπικ Ντόνετσκ ακολούθησε η ήττα σοκ κι ο αποκλεισμός στην έδρα της Έστερσουντ με 2-0. Το διπλό στη Βασιλεία έδωσε τη θέση στο 0-0 της Μόσχας και στην πρόκριση κόντρα στη Σπαρτάκ ενώ σειρά πήρε το 1-1 στην Πορτογαλία και το Ντα Λουζ, που συγκαταλέγεται στα θετικά ακόμη κι αν τελικά δεν ήρθε η πολυπόθητη πρόκριση.

Το διπλό στη Λευκορωσία ήταν μια παρένθεση, που έκλεισε με τις ήττες σε Βίντι με 1-0 και Λονδίνο με 4-0 από την Τσέλσι. Το 2-1 κόντρα στην Κρασνοντάρ για τα προκριματικά του Champions League, ήρθε μεν με καλή εμφάνιση αλλά το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό. Τέλος η περσινή 3άδα αγώνων στη φάση των ομίλων δεν έφερε κάποιο νικηφόρο αποτέλεσμα. Το 0-0 στη Γρανάδα, συνοδεύτηκε από την ήττα με ανατροπή στην έδρα της Αϊντχόφεν με 3-2 και την καταδικαστική ήττα με 2-1 από την Ομόνοια στην Κύπρο.

Μatchcombo στη Stoiximan: Τώρα συνδυάζεις διαφορετικές αγορές σε ένα στοίχημα πριν & κατά τη διάρκεια του ίδ

Διαβάστε ακόμη...