Μποέμιαν - ΠΑΟΚ: Στα άδυτα του AVIVA Stadium (pics)

Από sdna.gr: Το SDNA σας ξεναγεί στο εσωτερικό του AVIVA Stadium, το οποίο φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ ενόψει της αναμέτρησης με την Μποέμιαν. 
Πηγή: sdna.gr
Μποέμιαν - ΠΑΟΚ: Στα άδυτα του AVIVA Stadium (pics)

Το ράγκμπι είναι με διαφορά το άθλημα που έχει «κλέψει» τις καρδιές των Ιρλανδών. Κάτι που αντιλαμβάνεται εύκολα κανείς από τα εκθέματα στο εσωτερικό του AVIVA Stadium και μπορείτε να διαπιστώσετε και στις παρακάτω φωτογραφίες:

To AVIVA Stadium, άλλωστε ανήκει από κοινού στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Iρλανδία, αλλά και στην ομοσπονδίa ράγκμπι της χώρα.

Το γήπεδο άνοιξε για πρώτη φορά τις πύλες του το 2010 και χτίστηκε στο σημείο που βρισκόταν το παλιό Lansdowne Road. Η χωρητικότητα του φτάνει τις 51,700 θέσεις ενώ μπορεί να χαρακτηριστεί... πολυμορφικό, αφού χρησιμοποιείται τόσο από την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Ιρλανδίας, όσο και αυτή του Ράγκμπι.

Μάλιστα είναι το μοναδικό στάδιο της χώρας που έχει βαθμολογηθεί με τέσσερα αστέρια από την UEFA, ενώ το 2011 φιλοξένησε τον τελικό του Europa League ανάμεσα σε Πόρτο και Μπράγκα, που βρήκε νικητές τους «δράκους» με 1-0, χάρις σε τέρμα του Ρανταμέλ Φαλκάο.

Διαβάστε ακόμη...