Ανακοίνωση - Διαμαρτυρία

Σε συνέχεια της απαράδεκτης και προκλητικής διαιτησίας απέναντι στον ΠΑΟΚ στον τελικό του παιδικού πρωταθλήματος, βρεθήκαμε στο ίδιο έργο θεατές στον ημιτελικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.
Πηγή: acpaok.gr
Ανακοίνωση - Διαμαρτυρία

Στο σημερινό ημιτελικό των Νέων Ανδρών με αντίπαλο το Ν.Ο. Χανίων, υπήρχε διάχυτη από την αρχή η εχθρική και προκλητική αντιμετώπιση των διαιτητών απέναντι στην ομάδα μας, με αποτέλεσμα τελικά τον «υποχρεωτικό» αποκλεισμό της ομάδας από τον μεγάλο τελικό και την διεκδίκηση του χρυσού μεταλλίου.

Ο ΠΑΟΚ, το σωματείο που συνεχίζει να κρατάει τη σημαία υδατοσφαίρισης ψηλά στη Β. Ελλάδα, με τη μεγάλη ιστορία του, με τη συνεχή παρουσία του στην Α1 Εθνική Κατηγορία και τις πολλές διακρίσεις και επιτυχίες σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες, με την κατάκτηση μεταλλίων και διεθνείς παίκτες, καταδικάζει την προκλητική και αδικαιολόγητη αντιμετώπιση.

Κύριοι της ΚΟΕ και της ΚΕΔ, σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δεχθούμε παρόμοιες στοχευμένες και απαράδεκτες συμπεριφορές απέναντι στο Σωματείο μας στο μέλλον!

Αν δεν επιθυμείτε την παρουσία μας και τη δυναμική που προσδίδει το όνομα του ΠΑΟΚ στην υδατοσφαίριση της Β. Ελλάδας ειδικότερα και της χώρας γενικότερα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να μη πηγαίνει χαμένη η επένδυση σε χρόνο και χρήμα. Ο ρόλος του «κομπάρσου», επειδή το θέλουν κάποιοι, δεν αρμόζει ούτε στο όνομα, ούτε στο ειδικό βάρος του ΠΑΟΚ.

« Ως εδώ και μη παρέκει…».

Διαβάστε ακόμη...