«ΠΑΟΚ, η ομάδα των Βιεϊρίνια και Καγκάβα»

Νωρίτερα, διαβάσατε στο PAOK24 το σημερινό άρθρο της Daily Mail, η οποία θυμήθηκε τις αναμετρήσεις του Δικεφάλου με την Ρέιντζερς το 2008 και την… εκφοβιστική Τούμπα.
Πηγή: paok24.com
«ΠΑΟΚ, η ομάδα των Βιεϊρίνια και Καγκάβα»

Εξαιτίας λοιπόν της πιθανής συνάντησης του ΠΑΟΚ με την Χιμπέρνιαν, εφόσον οι “ασπρόμαυροι” αποκλείσουν την Μποέμιαν και οι Σκωτσέζοι τη Ριέκα, ιστοσελίδα της Σκωτίας ρίχνει σήμερα μία… πρώτη ματιά στον Δικέφαλο, αναφέροντας μεταξύ άλλων:

“Οι Έλληνες τερμάτισαν δεύτεροι στο περσινό πρωτάθλημα της Super League και ανήκουν στον επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη.

Οι εντός έδρας αγώνες τους διεξάγονται στο Στάδιο Τούμπας, χωρητικότητας 29.000 ατόμων, ενώ ο προπονητής τους, Ράζβαν Λουτσέσκου, διανύει τη δεύτερη θητεία του στην ομάδα.

Έχουν παίξει 200 ​​παιχνίδια στην Ευρώπη, έχοντας 72 νίκες, 58 ισοπαλίες και 70 ήττες. Μεταξύ των παικτών τους, είναι ο πρώην μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Σίντζι Κάγκαβα αλλά και ο αρχηγός Βιεϊρίνια, ο οποίος κέρδισε το Euro 2016 με την Πορτογαλία.

Ο ΠΑΟΚ θα χρειαστεί να νικήσει τη Μποέμιαν για να φτάσει στον γύρο των πλέι οφ. Η ομάδα με έδρα το Δουβλίνο κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο περσινό πρωτάθλημα Ιρλανδίας και έχει παίξει περισσότερα από 70 παιχνίδια στην Ευρώπη. Προπονητής της είναι ο Κιθ Λονγκ, από τον Νοέμβριο του 2014 και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας”.

Διαβάστε ακόμη...