Ο Κωνσταντίνος Πανάκας στηρίζει και το νέο πρόγραμμα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ!

Από paokday.gr:O Kωσταντίνος Πανάκας πρώην Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και επί σειρά ετών μέλος των συνδέσμων του συλλόγου σε ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό facebook αναφέρει οτι θα στηρίξει την νέα προσπάθεια της ΚΑΕ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ SUPPORTERS
Πηγή: paokday.gr
Ο Κωνσταντίνος Πανάκας στηρίζει και το νέο πρόγραμμα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ!

Αυτό είναι το νέο χορηγικό πρόγραμμα για τους μικρούς χορηγούς της ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Ονομάζεται " ΠΑΟΚ SUPPORTERS " και είναι κάτι αντίστοιχο με το παλιό χορηγικό " Οι 300 του ΠΑΟΚ ". Υποσχέθηκα στον κ. Χατζόπουλο ότι θα βοηθήσω τη νέα διοίκηση της ΚΑΕ που τράβηξε το κάρο από τη λάσπη πέρυσι και θέλει να κάνει τον μπασκετικό ΠΑΟΚ αξιόπιστο στην αγορά ξανά. Να βοηθήσω όχι με λόγια, αλλά με πράξεις. Θα τρέξουμε λοιπόν αυτό το χορηγικό όλοι μαζί, η ΚΑΕ, εσείς κι εγώ με στόχο φέτος τις 40 μικρές χορηγίες των 1.000 ευρώ έκαστη ( 36 είχαμε κάνει στους 300 την πρώτη χρονιά, και φέτος πρέπει να το ξεπεράσουμε ).

Τα social media λένε ότι είναι μια εικονική πραγματικότητα και απέχει πολύ από τη ζωή. Εγώ δεν το πιστεύω αυτό. Τα social μας φέρνουν πιο κοντά στη ομάδα μας και θα βοηθήσουν τον σύλλογο που αγαπάμε να γίνει δυνατός ξανά. Γιατι Όλοι μαζί μπορούμε. Λίγα από πολλούς , αρωγοί στη προσπάθεια της ΚΑΕ, με στόχο 5ετίας οι μικρές εταιρίες όλων μας να κάνουν ένα δυνατό πλέγμα από ατσάλι που θα βάλει ένα μικρό λιθαράκι να γυρίσει το μπάσκετ μας ξανά στο δρόμο των επιτυχιών.

Τα μισά από τα 1000 ευρώ θα επιστραφούν με τη μορφή εισιτηρίων διαρκείας στον κάθε μικρό χορηγό, θα υπάρχει μπάνερ στο γήπεδο με όλες τις εταιρίες των Supporters, θα υπάρχει δελτίο τύπου από την ΚΑΕ και οτιδήποτε άλλο μπορεί να προσφέρει η ομάδα μας . Πάμε όλοι μαζί. Το μπάσκετ με το Θανάση Χατζόπουλο και τους συνεργάτες του πιστεύω ότι θα πάει ψηλά. Πολύ ψηλά. Όποιος θέλει επικοινωνεί με την ΚΑΕ και ξεκινάμε. Τις επόμενες μέρες θα, ακολουθήσει η σχετική ανακοίνωση από τον ΠΑΟΚ. Εγώ το δίνω πρώτος γιατί χαίρομαι πολύ και πιστεύω σε όλους εσάς πολύ περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Πάμε όλοι μαζί.

Διαβάστε ακόμη...