«Αθόρυβος», αντιστάρ και… αποτελεσματικός!

Από paok24.com:Έχει τον... τρόπο του ο Κάρολ Σφιντέρσκι!
Πηγή: paok24.com
«Αθόρυβος», αντιστάρ και… αποτελεσματικός!

20 Ιανουαρίου 2019. Η ΠΑΕ ανακοινώνει την απόκτηση του Κάρολ Σφιντέρσκι με συμβόλαιο διάρκειας 3,5 ετών, έχοντας δαπανήσει το ποσό των 2 εκ. ευρώ για να τον αγοράσει από την Γιαγκελόνια.

Δυόμισι χρόνια αργότερα, ο ΠΑΟΚ επέκτεινε το συμβόλαιο του Πολωνού επιθετικού μέχρι τον Ιούνιο του 2024, επιβραβεύοντάς τον με αυτόν τον τρόπο για την συνέπεια, τον επαγγελματικό και την αποτελεσματικότητά του τα τελευταία 2,5 χρόνια, διάστημα στο οποίο ο "Σβαρόφσκι" πανηγύρισε την κατάκτηση του αήττητου πρωταθλήματος αλλά και δύο Κύπελλα Ελλάδας.

Παράλληλα, μέσω των εμφανίσεών του με τον Δικέφαλο, ο 24χρονος επιθετικός, κατέγραψε τον περασμένο Μάρτιο την πρώτη του εμφάνιση με την Εθνική Πολωνίας σε επίπεδο ανδρών και έπεισε τον Πάουλο Σόουζα να τον συμπεριλάβει στην αποστολή για το Euro και να του δώσει 163 λεπτά συμμετοχής στα παιχνίδια με Σλοβακία, Ισπανία και Σουηδία.

Και εκεί που οι "σειρήνες" έδειχναν να βρίσκονται πολύ κοντά στον Πολωνό επιθετικό, ο ΠΑΟΚ τον έπεισε πως το μέλλον του βρίσκεται στην Τούμπα, αφού φυσικά χρειάστηκε να υπάρξει σημαντική αύξηση στις ετήσιες απολαβές του.

Κάπως έτσι, ο Σφιντέρσκι θα συνεχίσει να φοράει τα "ασπρόμαυρα" και θα αποτελέσει μαζί με τον Νέλσον Ολιβέιρα τους δύο έμπειρους φορ του Δικεφάλου, στην προσπάθεια για επιστροφή στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος.

Σε αυτά τα 2,5 χρόνια πάντως που ανήκει στην οικογένεια του ΠΑΟΚ, ο Πολωνός επιθετικός σκόραρε 31 γκολ και μοίρασε 11 ασίστ σε 105 επίσημα παιχνίδια, απολογισμός που κάθε άλλο παρά... άσχημος είναι, ανεξάρτητα από το αν ο ίδιος δεν "κουβαλάει" την αύρα του σταρ ή του ποδοσφαιριστή που... ξεσηκώσει τα πλήθη!

Διαβάστε ακόμη...