“Δύσκολα τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ, ιστορικές βραδιές για εμάς”

Από paok24.com: Η Μποέμιαν πανηγυρίζει ακόμη τη χθεσινή της πρόκρισης κι ετοιμάζεται παράλληλα για τους αγώνες με τον ΠΑΟΚ, στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.
Πηγή: paok24.com
“Δύσκολα τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ, ιστορικές βραδιές για εμάς”

Οι Ιρλανδοί, "πέταξαν" εκτός την Ντουντελάνζ με συνολικό σκορ 4-0 στα δύο παιχνίδια, με τον Κιθ Λονγκ να εμφανίζεται απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών του και τη νοοτροπία που είχαν.

"Όλοι οι παίκτες είχαν μεγάλη θέληση και θέλαμε να ξεκινήσουμε το παιχνίδι δυνατά, με ένα γκολ. Παίρνοντας κάποια ρίσκα, θα έπρεπε να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε την πίεση που θα δεχόμασταν. Δε νομίζω ότι αυτή η ομάδα είναι φτιαγμένη απλά για να κρατήσει το 1-0. Ήταν μία ακόμη σπουδαία βραδιά για το κλαμπ και μία νίκη με 3-0 κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα, Είμαι πραγματικά χαρούμενος που οι φίλαθλοί μας πανηγύρισαν άλλη μία πρόκριση στην Ευρώπη", ανέφερε αρχικά ο τεχνικός της Μποέμιαν, για να συνεχίσει:

"Οι παίκτες μου δούλεψαν σκληρά κι ήταν πειθαρχημένοι. Αισθανόμαστε ότι θα μπορούσαμε να παίξουμε και καλύτερα, αλλά ίσως αυτή είναι μία υπερβολική κριτική. Η Ντουντελάνζ έχει προκριθεί δύο φορές στους ομίλους του Europa League στα τελευταία τρία χρόνια και την κερδίσαμε συνολικά με 4-0. Οπότε, πραγματικά δεν μπορώ να βρω το λάθος, για να είμαι ειλικρινής. Είμαστε εκεί που θέλαμε. Είναι ένα φανταστικό συναίσθημα, το να παίρνεις την πρόκριση και θέλουμε να κάνουμε την αρχή, για να έρθουν κι άλλες σπουδαίες βραδιές για την ομάδα. Κάναμε ένα βήμα και στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσουμε τον ΠΑΟΚ, οπότε σίγουρα δε θα είναι πιο εύκολα τα πράγματα, αλλά πρέπει τώρα να ξεκουραστούμε".

Διαβάστε ακόμη...