Στη λίστα του ΠΑΟΚ και ο Βίλεμς!

Από sfina.gr: Ο πρώτος κύκλος των μεταγραφών του ΠΑΟΚ για αυτό το καλοκαίρι έκλεισε με την απόκτηση του Γιάσμιν Κούρτιτς, ωστόσο φαίνεται άμεσα να ανοίγει και ο δεύτερος κύκλος της ενίσχυσης του ρόστερ.
Πηγή: sfina.gr
Στη λίστα του ΠΑΟΚ και ο Βίλεμς!

Στο προσκήνιο δεν είναι μόνο η περίπτωση του Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο, αλλά και η προσθήκη ενός αριστερού μπακ που θα δώσει βάθος στην συγκεκριμένη θέση.

Ο Μπάμπα Ραχμαν είναι μια επιλογή πάντα για τον Δικέφαλο αλλά ο ίδιος ο Αφρικανός αμυντικός δύσκολα θα έχει άμεσα νεότερα. Παρόλα αυτά ο Μπάμπα είναι ψηλά στις προτιμήσεις των ανθρώπων του ΠΑΟΚ.

Πέραν του Γκανέζου και των δύο Πορτογάλων που γράφτηκαν, Πέντρο Ρεμπότσο και Ράφα Σοαρες, υπάρχει μια ακόμα περίπτωση παίκτη που έχει προταθεί και αρέσει αρκετά στον Ράζβαν Λουτσέσκου. Σύμφωνα με πληροφορίες της SFINA.GR βλέπει με καλό μάτι τον Τζέτρο Βίλεμς.

Πρόκειται για 27χρονο Ολλανδό ακραίο μπακ με σημαντική καριέρα σε Ολλανδία, Αγγλία και Γερμανία. Ο Βίλεμς έχει περάσει από όλα τα κλιμάκια των εθνικών ομάδων στην Ολλανδία και μετράει 22 συμμετοχές με την ανδρών.

Στα 27 του ο Βίλεμς είναι μια περίπτωση που θυμίζει πολύ σε... στόρι αυτήν του Μπαμπά Ράχμαν με την διαφορά ότι ο Ολλανδός κυκλοφορεί προς το παρόν ελεύθερος.

Διαβάστε ακόμη...