Τσόλακ : “Θέλω να πετύχω ακόμα περισσότερα γκολ”

Από thessports.gr:Ο Αντόνιο Τσόλακ έχει βρει τον εαυτό του στην Μάλμε και ήδη έσπασε το «φράγμα» των 10 γκολ, μόλις στα πρώτα του 15 παιχνίδια με τη φανέλα της νέας του ομάδας.
Πηγή: thessports.gr
Τσόλακ : “Θέλω να πετύχω ακόμα περισσότερα γκολ”

Ο Κροάτης επιθετικός που ανήκει στον ΠΑΟΚ μίλησε για το ατομικό του επίτευγμα, υπογραμμίζοντας πως ούτε ο ίδιος δεν θα μπορούσε να περιμένει μια τέτοια εκκίνηση στο καινούργιο του περιβάλλον.

Αναλυτικά τα όσα είπε σε ΜΜΕ της Σουηδίας:

Για τα 10 γκολ σε 15 παιχνίδια:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή την αρχή αλλά όλα έχουν να κάνουν με την σταθερότητα. Πρέπει να διατηρηθώ σε υψηλό επίπεδο και να μην υποχωρήσω, γιατί όχι και να γίνω ακόμα καλύτερος. Το ότι κατάφερα να πετύχω τόσα πολλά γκολ σημαίνει πολλά για εμένα, όπως και το ότι βοήθησα την ομάδα να πάρει νίκες. Θέλω να πετύχω ακόμα περισσότερα».

Για το αν περίμενε να φτάσει τόσο γρήγορα σε διψήφιο αριθμό τερμάτων:

«Όταν έρχεσαι σε ένα καινούργιο μέρος ως δανεικός όπως τώρα, τότε δεν ξέρεις ποτέ τι να περιμένεις. Από την εμπειρία μου ξέρω ότι ένας δανεισμός δεν είναι πάντα εύκολος αλλά είμαι ευτυχισμένος που ξεκίνησα έτσι, με τόσα γκολ στους πρώτους αγώνες. Δεν μπορώ να πω ότι το περίμενα, δεν θα μπορούσα να το κάνω. Δίνω τον καλύτερο μου εαυτό, αλλά ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις εξ αρχής ότι θα πετύχεις. Είμαι χαρούμενος που το έκανα και θέλω να πετύχω ακόμα περισσότερα γκολ».

Διαβάστε ακόμη...