Το μεγάλο στοίχημα του Ράζβαν Λουτσέσκου!

Από paok24.com: Επτά μήνες μετά την αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ με προορισμό την Κύπρο και τον Απόλλωνα Λεμεσού, ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ επιστρέφει στον Δικέφαλο και καλείται να δικαιώσει τον Ράζβαν Λουτσέσκου!
Πηγή: paok24.com
Το μεγάλο στοίχημα του Ράζβαν Λουτσέσκου!

Από την πρώτη κιόλας ημέρα που επέστρεψε στην Τούμπα, ο Ρουμάνος προπονητής δεν έκρυψε την εκτίμησή του για τον 33χρονο μεσοεπιθετικό και την πίστη του πως μπορεί να επανέλθει στα επίπεδα της τριετίας 2016-19, παρά το ότι οι εμφανίσεις του στις δύο τελευταίες σεζόν, κατά κοινή ομολογία, ήταν... αποκαρδιωτικές.

"Για τον Μπίσεσβαρ μπορούμε να μιλάμε για ώρες. Είναι ένας φανταστικός παίκτης που τον εμπιστεύομαι. Ξέρω ότι χρειάζεται ειδική διαχείριση. Είναι ένας παίκτης και μια προσωπικότητα που του αρέσει να νιώθεις σημαντικός και να του συμπεριφέρεσαι ως σημαντικό μέλος του γκρουπ και να τον πιέζεις ταυτόχρονα, Όταν έχει υποστήριξη δίνει τα πάντα. Είναι ένας παίκτης με εξαιρετική ποιότητα. Είναι ένας παίκτης που όταν η ομάδα δεν πάει καλά, μπορεί να ξεμπλοκάρει τα παιχνίδια" τόνισε χαρακτηριστικά ο Λουτσέσκου στη συνέντευξη που παραχώρησε επί ολλανδικού εδάφους , με το... μπαλάκι πλέον να βρίσκεται στα χέρια (και στα πόδια) του ίδιου του ποδοσφαιριστή!

Μπορεί ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ να... επιστρέψει; Η απάντηση, εντός των επόμενων εβδομάδων!

Διαβάστε ακόμη...