Περιμένει τα νέα για Τζιοβίνκο ο ΠΑΟΚ

Από sfina.gr: Οι Ιταλοί παρακολουθούν στενά την υπόθεση Σεμπαστιάν Τζιοβίνκο – ΠΑΟΚ και τα δημοσιεύματα είναι καθημερινά για τον σπουδαίο 34χρονο μεσοεπιθετικό.
Πηγή: sfina.gr
Περιμένει τα νέα για Τζιοβίνκο ο ΠΑΟΚ

Οι συμπατριώτες του ποδοσφαιριστή ασχολούνται εκτενώς και καθημερινά με την υπόθεση, καταγράφοντας διαρκώς τα δεδομένα και τις εξελίξεις που παρατηρούνται.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν χθες στην γείτονα χώρα ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται πολύ για την απόκτησή του, ωστόσο, συμφωνία οριστική δεν υφίσταται ακόμη. Αυτό το γεγονός δείχνει να... «κουμπώνει» και με τη σιγή ιχθύος που τηρούν οι επιτελείς του Δικεφάλου, γνωρίζοντας πόσο δύσκολη είναι η περίπτωση Τζιοβίνκο και πώς απαιτούνται λεπτοί χειρισμοί.

Την ίδια ώρα στη Σαουδική Αραβία, βάσει των ρεπορτάζ που αφορούν την Αλ Χιλάλ, οι επιτελείς της ομάδας έχουν εντοπίσει τον αντικαταστάτη του Ιταλού άσου στο πρόσωπο του Ματέους Περέιρα, ο οποίος ξεχώρισε στην Γουέστ Μπρομ, ωστόσο, για να δρομολογήσουν με τη σειρά τους τις εξελίξεις θα πρέπει πρώτα να αποδεσμευτούν από το συμβόλαιο Τζιοβίνκο προκειμένου να ανοίξουν και οι θέσεις για τους ξένους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της SFINA.GR ο ΠΑΟΚ περιμένει τις τελικές επαφές του ατζέντη του Σεμπαστιάν Τζιοβίνκο με την ομάδα από την Σαουδική Αραβία, με τις δυο πλευρές να συζητάνε την λύση του συμβολαίου του. Η Αλ Χιλάλ είναι θετική στο να αφήσει τον παίκτη να αποχωρήσει, μετά το αίτημα του ίδιου να επιστρέψει στην Ευρώπη και αυτό που μένει είναι να βρεθεί η "χρυσή τομή" για την αποζημίωση που θα πάρει ο Ιταλός.

Διαβάστε ακόμη...