Ψηλά ο Νέλσον Ολιβέιρα

Από paok24.com: Με τρία γκολ στα τέσσερα πρώτα του παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ και μάλιστα παίζοντας για ένα ημίχρονο ο Νέλσον Ολιβέιρα αποδεικνύει πως βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση.
Πηγή: paok24.com
Ψηλά ο Νέλσον Ολιβέιρα

Η αξία του Πορτογάλου επιθετικού είναι εγνωσμένη ωστόσο η καλή του αρχή βοήθησε στο να διώξει κάπως όποιες αμφιβολίες υπήρχαν. Είναι ποιοτικός ποδοσφαιριστής κι αυτό φαίνεται κι από το επίπεδο σύγκρισης που υπάρχει.

Ο Ολιβέιρα προσφέρεται ως δεύτερο φαβορί για τη θέση του πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος της Super League. Ο Πορτογάλος βρίσκεται με απόδοση 5,50 πίσω από τον Ελ Αραμπί του Ολυμπιακού, που δίνεται στο 1,90. Η διαφορά από τον τρίτο Αραούχο είναι μεγάλη καθώς ο νυν επιθετικός της ΑΕΚ προσφέρεται από τη Stoiximan στο 12,00 ενώ από πίσω ακολουθεί κι ο Κάρολ Σφιντέρσκι στο 18,00. Ακόμη ο περσινός άνθρωπος – γκολ για τον ΠΑΟΚ, Χρήστος Τζόλης προσφέρεται σε απόδοση 75,00 για να κάνει και πάλι μια τέτοια εκπληκτική χρονιά.

Όσον αφορά ξεχωριστά τον Ολιβέιρα η Stoiximan έχει κι ειδικό στοίχημα μόνο για τον αριθμό των τερμάτων, που θα πετύχει. Πιο συγκεκριμένα δίνει το όριο στα 11,5 γκολ και στο 1,60 το ενδεχόμενο να πιάσει ο παίκτης το συγκεκριμένο όριο.

Διαβάστε ακόμη...