Θέλει τον Ουάρντα και το «σκαλίζει» ο Ατρόμητος!

Από sdna.gr: Το SDNA γράφει για την κυκλοφορία του (παλιόφιλου) Αιγύπτιου μεσοεπιθετικού στη μεταγραφική ατζέντα της ομάδας του Περιστερίου.
Πηγή: sdna.gr
Θέλει τον Ουάρντα και το «σκαλίζει» ο Ατρόμητος!

Ένας φίλος απ΄τα παλιά...επανακυκλοφορεί στο Περιστέρι. Όπου «φίλος» βάλτε δίπλα το όνομα του Αμρ Ουάρντα και θα΄στε μέσα.

Τι σημαίνουν όλα αυτά;

Από την ώρα που ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός αποχώρησε πρόωρα από τη βασική προετοιμασία του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία και το μέλλον του στον Δικέφαλο του Βορρά δείχνει αβέβαιο, στον Ατρόμητο έχουν μπει στη διαδικασία να «σκαλίζουν» σοβαρά - σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA – την προοπτική για μια τρίτη θητεία του 27χρονου ποδοσφαιριστή στη δυτική όχθη.

Να θυμίσουμε πως ο Ουάρντα αγωνίστηκε στον Ατρόμητο για πρώτη φορά την σεζόν 2017-18 (28 συμμετοχές – 11 γκολ) και για δεύτερη για έξι μήνες την περίοδο 2018-19 (14 συμμετοχές – 2 γκολ).

Στον Ατρόμητο διατηρούν ευχάριστες αναμνήσεις από τον Ουάρντα κι έχουν μπει στη διαδικασία να βολιδοσκοπήσουν τις προθέσεις του για την επιστροφή του στο Περιστέρι και με τον ΠΑΟΚ να΄χει σε κάθε περίπτωση τον τελευταίο λόγο, δεδομένου πως ο παίκτης έχει συμβόλαιο που...τρέχει μέχρι το καλοκαίρι του ΄22 με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε ακόμη...