«Δεν τα βρίσουν ΠΑΟΚ – Τζιοβίνκο» λένε οι Σαουδάραβες…

Από paok24.com:Τι πραγματικά συμβαίνει; Το PAOK24 έχει το ρεπορτάζ
Πηγή: paok24.com
«Δεν τα βρίσουν ΠΑΟΚ – Τζιοβίνκο» λένε οι Σαουδάραβες…

Νέα διάσταση στην υπόθεση ΠΑΟΚ – Τζιοβίκνο δίνει το «Goal» την οποία και αναμεταδίδει το «Sky Sports» της Σαουδικής Αραβίας. Σε ανάρτησή του αναφέρει πως οι συζητήσεις ανάμεσα στον 34χρονο Ιταλό και τον ΠΑΟΚ σταμάτησαν λόγω απόστασης που παρατηρήθηκε αναφορικά με τις απαιτήσεις του Τζιοβίνκο για τις ετήσιες απολαβές του. Τι πραγματικά συμβαίνει;

Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Ο Τζιοβίνκο θέλει να λύσει το συμβόλαιό του με την Αλ Χιλάλ και θέλει να το κάνει λαμβάνοντας αποζημίωση για το υπόλοιπο του συμβολαίου του. Ο παίκτης είναι εδώ και καιρό σε ανοικτή γραμμή με τον ΠΑΟΚ και γνωρίζει το τι του δίνει ο Δικέφαλος. Και στις μεταξύ τους συζητήσεις, δεν έχει αλλάξει κάτι.

Οι Σαουδάραβες παίζουν το παιχνίδι τη Αλ Χιλάλ, καθώς η ομάδα του Τζιοβίνκο θέλει να γλυτώσει όσα μπορεί, αλλά να το κάνει και άμεσα για να ανοίξει θέση ξένου και να πάρει τον Περέιρα από την Γουεστ Μπρομ. Ο Τζιοβίνκο ξέρει πως η Αλ Χιλάλ πιέζεται και επιμένει για την αποζημίωσή του.

Για να το... κάνουμε λίγο λιανά. Από τη μία η Αλ Χιλάλ παλεύει να κόψει ο,τι μπορεί, από την άλλη ο Τζιοβίνκο είναι στο «δωσ' μου, αυτά που ζητάω να πάω εκεί που θέλω, να πάρεις κι' εσύ τον επόμενο».

Σε τέτοιες καταστάσεις, οι κινήσεις τακτικής θα είναι πολλές. Ο ΠΑΟΚ έχει υπομονή. Έχει τον Τζιοβίνκο με το μέρος του και η Αλ Χιλάλ πιέζεται να μη χάσει τον Περέιρα που θέλει ως αντι – Τζιοβίνκο...

Διαβάστε ακόμη...