«Τσέκαρε Τραούκο, φλερτάρει με Ρεμπότσο ο ΠΑΟΚ»

Από sdna.gr: Στο «κάδρο» του ΠΑΟΚ μπήκε ο Περουβιανός αριστερός μπακ, Μιγκέλ Τραούκο, σύμφωνα με μεταγραφικά σενάρια από την Γαλλία που δίνουν -ωστόσο- προτεραιότητα στον Ρεμπότσο!
Πηγή: sdna.gr
«Τσέκαρε Τραούκο, φλερτάρει με Ρεμπότσο ο ΠΑΟΚ»

Δεδομένης της ανάγκης του ΠΑΟΚ για ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας, υπάρχουν διάφορα ονόματα που παρελαύνουν από την ασπρόμαυρη επικαιρότητα, με τη Γαλλία να αποτελεί μια «σταθερά» το τελευταίο διάστημα. Σύμφωνα -λοιπόν- με δημοσιεύματα από τη χώρα, στο «κάδρο» των ασπρόμαυρων μπήκε και ο Μιγκέλ Τραούκο, ο οποίος εισέρχεται στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με την Σεντ Ετιέν.

Όπως χαρακτηριστικά σημείωνουν, ο Δικέφαλος προσέγγισε την πλευρά του ποδοσφαιριστή, ο οποίος αποτελεί βασικό «γρανάζι» της Εθνικής του τα τελευταία χρόνια, έχοντας καταγράψει συνολικά 59 συμμετοχές. Κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν, με τη φανέλα της Σεντ Ετιέν, σημείωσε 27 συμμετοχές με δύο ασίστ ενώ βρίσκεται και στο στόχαστρο της Τραμπζονσπόρ από την Τουρκία.

Πάντως, όπως υπογραμμίζεται στο δημοσίευμα, ο ΠΑΟΚ δείχνει περισσότερο «ζεστός» για έτερο ποδοσφαιριστή της χώρας και συγκεκριμένα για τον Ρεμπότσο...

Διαβάστε ακόμη...