Θεσσαλονίκη: Στα χέρια της ΕΛΑΣ 3 άτομα για το οπαδικό επεισόδιο στην Πολίχνη

Aπό grtimes.gr:Ταυτοποιήθηκαν 3 άτομα για την ληστεία που έγινε τον περασμένο Απρίλιο στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης και είχε οπαδικά κίνητρα.
Πηγή: grtimes.gr
Θεσσαλονίκη: Στα χέρια της ΕΛΑΣ 3 άτομα για το οπαδικό επεισόδιο στην Πολίχνη

Συγκεκριμένα οι 3 νεαροί ηλικίας 26, 30 και 24 ετών επιτέθηκαν σε οπαδούς άλλης ομάδας της πόλης και τους αφαίρεσαν αντικείμενα και ρούχα, ενώ αμέσως μετά έσπευσαν να αναρτήσουν το κατόρθωμα τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας :

Αναφορικά με το συμβάν, βραδινές ώρες της 01-04-2021, ομάδα ατόμων με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, μεταξύ των οποίων ο 26χρονος και ο 24χρονος αλλοδαπός που όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα είχε και καθοδηγητικό ρόλο, έχοντας οπαδικά κίνητρα, επιτέθηκαν αιφνιδιαστικά με χρήση αντικειμένων σε βάρος οπαδών ομάδας της πόλης, αφαιρώντας τον ρουχισμό ενός εξ' αυτών, ενώ παράλληλα προκάλεσαν φθορές σε τρία οχήματά τους.

Σημειώνεται ότι, ο 30χρονος εκ των δραστών, σε δεύτερο χρόνο, ανάρτησε σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες που αποτύπωναν την επίθεση με τον ξυλοδαρμό δύο ατόμων, καθώς και το αφαιρεθέν αντικείμενο, ενώ συνοδευόταν από οπαδικά σχόλια εκ μέρους του χρήστη του συγκεκριμένου προφίλ, που επιδοκίμαζαν την επίθεση, παροτρύνοντας, υποκινώντας και ενθαρρύνοντας με τον τρόπο αυτό τη διάπραξη αδικημάτων που υπάγονται στο Νόμο περί ερασιτεχνικού και επαγγελματικού αθλητισμού.

Η σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε ακόμη...