Στο De Kuip o ΠΑΟΚ (pics-vids)

Από sdna.gr:Ο ΠΑΟΚ ρίχνει αυλαία στις φιλικές του αναμετρήσεις στην Ολλανδία, αντιμετωπίζοντας την Φέγενορντ στο εμβληματικό De Kuip. Αποστολή: Ελένη Μπούντου
Πηγή: sdna.gr
Στο De Kuip o ΠΑΟΚ (pics-vids)

Η αποστολή του ΠΑΟΚ βρίσκεται στην ιστορική έδρα της Φέγενορντ, με τις καιρικές συνθήκες να είναι ιδανικές για ποδόσφαιρο στο ηλιόλουστο Ρότερνταμ, με το θερμόμετρο να δείχνει τους 24 βαθμούς κελσίου.

Η φιλική αναμέτρηση του ΠΑΟΚ θα διεξαχθεί παρουσία κόσμου στις κερκίδες και ήδη οι πρώτοι φίλοι της Φέγενορντ έχουν πάρει τις θέσεις τους στο γήπεδο, δεδομένου ότι υπάρχει μεγάλη προσμονή για τον αγώνα.

Πίσω από την μια από τις εστίες, μάλιστα, υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος όπου οι φίλαθλοι της Φέγενορντ μπορούν να πιούν τον καφέ τους και να φάνε πριν την έναρξη της φιλικής αναμέτρησης.

ο εμβληματικό De Kuip αποτελεί την έδρα της Φέγενορντ από το 1937 και μπορεί να φιλοξενήσει 51.117 θεατές, όντας ένα από τα πιο ιστορικά γήπεδα της Ολλανδίας.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ είχαν την ευκαιρία να πατήσουν τον αγωνιστικό χώρο του De Kuip κάνοντας μια πρώτη αναγνωριστική βόλτα, ενόψει της έναρξης της φιλικής αναμέτρησης με την Φέγενορντ.

Διαβάστε ακόμη...