Πώς Εσίτι και Μιχαηλίδης άλλαξαν την γνώμη του Λουτσέσκου

Από paok24.com:Ο ΠΑΟΚ εδώ και 12 ημέρες είναι στην Ολλανδία και στο Άπλεντοορν για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας.
Πηγή: paok24.com
Πώς Εσίτι και Μιχαηλίδης άλλαξαν την γνώμη του Λουτσέσκου

Παρόλα αυτά, η προετοιμασία δεν έχει ξεκινήσει στις 12 Ιουλίου, αλλά πολύ νωρίτερα στην Ελλάδα και ήδη είμαστε στην 4η εβδομάδα αυτής. Κάποιοι παίκτες κράτησαν τη θέση τους στο μυαλό του Λουτσέσκου, κάποιοι ήταν άτυχοι με τον τραυματισμό τους (Κρέσπο), κάποιοι έκαναν τον Ρουμάνο προπονητή να τους δει με άλλο μάτι και κάποιοι θα κριθούν μέσα στον Αύγουστο (Ντόουγκλας και Μπίσεσβαρ).

Στη δεύτερη ομάδα ανήκουν ξεκάθαρα οι Εσίτι και Μιχαηλίδης. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου από το πρώτο φιλικό με τον ΝΠΣ Βόλος στην Τούμπα, είχε τονίσει ότι είχε εντελώς διαφορετικό γνώμη για τον Νιγηριανό μέσο από αυτά που είδε μετά τις πρώτες προπονήσεις και τα φιλικά.

Εξ αρχής πίστευε ότι ο Εσίτι είναι ένας παίκτης, καθαρός αμυντικός μέσος για την ομάδα, που δεν μπορεί να προωθήσει το παιχνίδι με ευκολία. Παρόλα αυτά μέσα από τις προπονήσεις και τα φιλικά, ο Λουτσέσκου τόνισε ότι ο Εσίτι κάνει μεγάλη προσπάθεια, ακούει πάρα πολύ τις εντολές του και δείχνει να μπορεί να βοηθήσει την ομάδα ακόμα και στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, περισσότερο από όσο νόμιζε πριν τον δει μέσα στο γήπεδο.

Επίσης εκείνος που έχει κερδίσει πολλούς πόντους είναι και ο Γιάννης Μιχαηλίδης. Ο νεαρός στόπερ, ήταν εξαιρετικός στην 3άδα της άμυνας, αλλά είχε πολλά λάθη όταν η ομάδα έπαιζε με 4άδα. Μερικές λάθος τοποθετήσεις, κάποιες φορές δεν ήταν προσεκτικός στα μακραρίσματά του και αυτά τον οδήγησαν πολλές φορές εκτός 11άδας από ένα σημείο και μετά. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, πίστευε ότι ήταν ένας πολύ καλός παίκτης στο επίπεδο της Κ19 που όμως δεν είχε πιεστεί από τους αντιπάλους όσο έπρεπε τα προηγούμενα χρόνια. Μέσα όμως στις 4 εβδομάδες, δείχνει και αυτός να ακούει τις παραινέσεις και οδηγίες του προπονητή του, με στόχο να διορθώσει τις αδυναμίες του, προσπαθώντας στο μέγιστο.

Διαβάστε ακόμη...