Αυτούς ξέρει, αυτούς θέλει και πάλι

Από paok24.com: Καλοκαίρι και ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ. Καλοκαίρι και μεταγραφές και όλοι έχουν πέσει πάνω στις επιλογές του Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνους βλέπετε θέλει τον Τζιοβίνκο στην Τούμπα, ενώ κοιτά με καλό μάτι όσους παίκτες ήταν μαζί του στη διετία των τίτλων και των διακρίσεων στην Τούμπα.
Πηγή: paok24.com
Αυτούς ξέρει, αυτούς θέλει και πάλι

Αυτό που όμως ξεχνάμε είναι ότι και η μπασκετική ομάδα με τον Αριστείδη Λυκογιάννη στον πάγκο της θέλει να κλείσει το ρόστερ της με τελευταία προσθήκε αυτή του Βλαδίμηρου Γιάνκοβιτς. Τι κοινό έχουν όμως οι επιλογές του προπονητή του ΠΑΟΚ για το ρόστερ της ομάδας;

Οι επιλογές της ανανέωσης των Γκρίφιν, Λοβ και Κάρτερ. Η επιθυμία του να κρατήσει και τον Έλστον Τέρνερ εάν επιτραπεί ο 7ος ξένος στις ομάδες, αλλά και οι επιλογές των Τολιόπουλου, Γιάνκοβιτς και οι βλέψεις για τους ψηλούς της ομάδας δείχνουν ότι προτιμά προτίστως παίκτες που ξέρει και έχει συνεργαστεί μαζί τους.

Ο Λυκογιάννης λοιπόν, με τον Γκρίφιν ήταν μαζί στον Κολοσσό Ρόδου σε δύο διαφορετικές περιόδους, με τον Ζερμέν Λοβ ήταν μαζί και στον Χολαργό και στον Κολοσσό Ρόδου, με τον Τολιόπουλο ήταν μαζί στους Ίκαρους Καλλιθέας όταν ανέβηκαν στην Α1 και στον Κολοσσό Ρόδου, με τον Κάρτερ συνεργάστηκε πέρσι στον ΠΑΟΚ, ενώ με τον Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς ήταν μαζί στον έναν χρόνο που ο Χολαργός ήταν στην πρώτη κατηγορία και είχε κερδίσει άνετα της παραμονή του.

Τέλος ακόμα και στις δύο περιπτώσεις που ο ΠΑΟΚ έχει "λοκάρει" για τη θέση "5" οι παίκτες είναι γνώριμοι στον Αριστείδη Λυκογιάννη. Ο πρώτος, ο Μάρβιν Τζόουνς μπορεί να πέρασε από τον Προμηθέα και το Περιστέρι, αλλά τη σεζόν 2017-18 ήταν στον Κολοσσό Ρόδου μαζί με τον Γκρίφιν και φυσικά με τον προπονητή του ΠΑΟΚ. Η δεύτερη περίπτωση αυτή του Αγκμπελίζ είναι ακόμα πιο ξεκάθαρη. Τον έφερε μετά από 4 χρόνια στην Ελλάδα και στον Χολαργό (συμπαίκτης του Λοβ και του Γιάνκοβιτς), τον κράτησε μαζί του στον Κολοσσό την επόμενη σεζόν (μαζί με τον Γκρίφιν και τον Λοβ) και με τις εμφανίσεις του κέρδισε το περσινό του συμβόλαιο στον Προμηθέα Πάτρας.

Άλλωστε μετά την μεταγραφή του Βλαδίμηρου Γιάνκοβιτς, ο ΠΑΟΚ δείχνει ότι κλείνει όλες τις θέσεις πέραν της θέσης "5" που θα είναι και η τελική επιλογή. Έτσι με το ρόστερ να ολοκληρώνεται ο Αριστείδης Λυκογιάννης, άγνωστους παίκτες που θα τους βλέπει για πρώτη φορά στην προπόνησή του θα έχει μόνο τον Ανδρέα Χριστοδούλου, τον Ντέιβιντ ΝτιΛέο και τον Ογκμπέιντε, κρατώντας έτσι τον κορμό της ομάδας που έφτασε στην 5η θέση και έχοντας παίκτες που ξέρει τι μπορεί να πάρει από αυτούς μέσα στη σεζόν.

Διαβάστε ακόμη...