Τα σενάρια για το αριστερό μπακ και ο Βιεϊρίνια!

Απο sdna.gr: Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια λογίζεται ως «σταθερά» για τα αριστερά, δεδομένου πως δίνει την ευχέρεια στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να λειτουργήσουν χωρίς πίεση χρόνου προκειμένου να βρουν τη back up λύση!
Πηγή: sdna.gr
Τα σενάρια για το αριστερό μπακ και ο Βιεϊρίνια!

Στην παρούσα φάση, αρκετά είναι τα ονόματα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και αφορούν την ενίσχυση του ΠΑΟΚ για το αριστερό άκρο της άμυνας. Ρεμπόκο, Σοάρες και άλλα, τα οποία επί της ουσίας βρίσκονται στη λίστα του Δικεφάλου και υπό διαδικασία εξέτασης.

Η πολυτέλεια που τους δίνει ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, ξεκινώντας φέτος το καλοκαίρι μαζί με την ομάδα προετοιμασία, δίνει στον ΠΑΟΚ την ευχέρεια να λειτουργήσει χωρίς πίεση χρόνου για τη back up λύση του Πορτογάλου.

Σε συνδυασμό με το γεγονός πως ο Ροντρίγκο μπορεί να αγωνιστεί τόσο δεξιά όσο και αριστερά, από τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ ενισχύθηκε δεξιά με τον Λούκας Τέιλορ, δίνει ακόμη μεγαλύτερα περιθώρια στους Θεσσαλονικείς προκειμένου να κινηθούν με σύνεση στην ποδοσφαιρική αγορά!

Στις τάξεις του ΠΑΟΚ είναι σαφές πως θα ρίξουν το βάρος αλλά και το... χρήμα στην απόκτηση μεσοεπιθετικού που βρίσκεται σταθερά σε πρώτο πλάνο!

Όσο για το ευρωπαϊκό; Είναι σαφές πως η σταθερά που λέγεται Βιεϊρίνια δύσκολα μπορεί να ανατραπεί...

Διαβάστε ακόμη...