Ο μεσοεπιθετικός κρίνει και του αριστερού μπακ

Από paok24.com: Μετά τον πρώτο μεταγραφικό κύκλο όπου ο ΠΑΟΚ έπρεπε να αποκτήσει χαφ, μπακ και φορ, ακολουθούν οι μεταγραφές ενός αριστερού μπακ και ενός μεσοεπιθετικού. Όλα δείχνουν ότι οι δύο κινήσεις συνδυάζονται μεταξύ τους.
Πηγή: paok24.com
Ο μεσοεπιθετικός κρίνει και του αριστερού μπακ

Κατ' αρχάς είναι ξεκάθαρο ότι και σε αυτή την υπόθεση του αριστερού μπακ, το μεταγραφικό σύστημα του ΠΑΟΚ λειτούργησε με τον προπονητή να αναφέρει τη θέση, το σκάουτινγκ να προτείνει, τον προπονητή να βάζει προτεραιότητες και την ΠΑΕ να διαπραγματεύεται. Ένα σύστημα που αρχίζει να αποδίδει καρπούς. Έτσι έγινε και με τον αριστερό μπακ, όπου όπως διαβάσετε από το PAOK24 στη λίστα υπήρξε ο Σοάρες, αλλά και ο Ρεμπότσο που σήμερα φαντάζει ως ο πρώτος στόχος και ο πιο πιθανός για να παίξει στον ΠΑΟΚ. Πότε όμως;

Αυτές τις ημέρες ο ΠΑΟΚ μάλλον δεν βιάζεται. Αναλόγως πώς θα κυλήσει η πιο ακριβή υπόθεση του μεσοεπιθετικού και κυρίως του Τζιοβίνκο, θα παρθεί απόφαση και για τον αριστερό μπακ. Το ένα θα κρίνει (και οικονομικά) και το άλλο. Του Τζιοβίνκο είναι πολύ δύσκολο να κλείσει άμεσα και κάπως έτσι όλα δείχνουν ότι και του αριστερού μπακ θα πάει λίγες μέρες πιο πίσω. Σε κάθε περίπτωση, ο ΠΑΟΚ ξεκινάει με τον Βιεϊρίνια σε αυτή τη θέση, όπου για το ξεκίνημα, ως δεύτερη λύση, λογίζεται και ο Ροντρίγκο.

Διαβάστε ακόμη...