Προβάδισμα πρόκρισης με διπλό στο Λουξεμβούργο η Μποέμιανς

Από sdna.gr: Η Μποέμιανς πήρε σπουδαίο διπλό στην έδρα της Ντουντελάνζ (0-1), με τις δύο ομάδες να λύνουν οριστικά τις διαφορές τους σε μια εβδομάδα στο Δουβλίνο, με τον ΠΑΟΚ να περιμένει στον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League.
Πηγή: sdna.gr
Προβάδισμα πρόκρισης με διπλό στο Λουξεμβούργο η Μποέμιανς

Η Μποέμιανς ξεκίνησε ιδανικά την αναμέτρηση «παγώνοντας» την Ντουντελάνζ, αφού στο 11ο λεπτό ο Τίρνι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έδωσε το προβάδισμα στους Ιρλανδους.

Η Ντουντελάνζ μετά το αρχικό σοκ του γρήγορου γκολ της Μποέμιανς κατάφερε να βρει τα πατήματά της και άρχισε να απειλεί την άμυνα των Ιρλανδών, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να βρει το γκολ της ισοφάρισης στο πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα της αναμέτρηση δεν άλλαξε με την Ντουντελάνζ να έχει την κατοχή της μπάλας πιέζοντας για το γκολ της ισοφάρισης, όμως οι παίκτες της ομάδας από το Λουξεμβούργο τα χαλούσαν στην τελική προσπάθεια.

Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή της αναμέτρησης βρήκε την Μποέμιανς να πανηγυρίζει ένα σπουδαίο διπλό στην έδρα της Ντουντελάνζ, έχοντας το πάνω χέρι για τη ρεβάνς στο Δουβλίνο και την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο, εκεί που περιμένει ο ΠΑΟΚ.

Ντουντελάνζ (4-3-1-2): Ζούμπερτ, Ντιούφ, Κουλς, Ντελγάδο, Βαν Ντεν Κέρκοφ, Ντα Κρουζ, Μόρεν, Κιρχ, Σινάνι, Χάτζι, Μπεταϊέμπ.

Μποέμιανς (4-4-2): Τάλμποτ, Μπρέσλιν, Κέλι, Κόρνγουολ, Λίονς, Μπαρτ, Μπάκλεϊ, Ντεβόι, Κουτ, Κέλι, Τίρνι.

Διαβάστε ακόμη...