«Δεν σκέφτομαι να επιστρέψω»

Από paok24.com: Ο Τσόλακ συνεχίζει να «πυροβολεί» με τη φανέλα της Μάλμε στο σουηδικό πρωτάθλημα, αλλά και στην Ευρώπη με τα φώτα να έχουν στραφεί πάνω του.
Πηγή: paok24.com
«Δεν σκέφτομαι να επιστρέψω»

Ο Κροάτης επιθετικός που ανήκει στον ΠΑΟΚ και έχει παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού στη Μάλμε μίλησε σε μέσο ενημέρωσης της πατρίδας του, τονίζοντας ότι τη δεδομένη στιγμή είναι ιδιαίτερα χαρούμενος που έχει την πλήρη στήριξη του τεχνικού της σουηδικής ομάδας, ενώ επόμενος του στόχος είναι να παλέψει για μια θέση στο ρόστερ της εθνικής ομάδας της πατρίδας του.

Φυσικά από την κουβέντα δεν έλειψε και το κεφάλαιο του ΠΑΟΚ, με τον Τσόλακ να δέχεται ερώτηση για ποιο λόγο δεν κατάφερε να μείνει στο ρόστερ του Δικεφάλου. Ο ίδιος απάντησε:

«Έφτασα εκεί χωρίς προετοιμασία στα μέσα της σεζόν. Ο νέος προπονητής ήρθε μετά από ένα μήνα και εμπιστεύτηκε άλλους παίκτες. Ήταν η απόφαση του και έπρεπε να τη σεβαστώ. Εγώ δεν έχασα την αυτοπεποίθηση μου, συνέχιζα να δουλεύω και περίμενα κάποια πρόταση να έρθει. Ήξερα ότι δεν έπρεπε να τα παρατήσω και έτσι ήρθε η πρόταση από τη Μάλμε. Παρουσιάστηκε μια νέα ευκαιρία για εμένα και την αξιοποίησα με τον καλύτερο τρόπο».

Όσον αφορά το αν σκέφτεται την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη μετά το τέλος του δανεισμού του στη Μάλμε, σχολίασε:

«Δεν σκέφτομαι να επιστρέψω. Η Μάλμε είναι ένα φανταστικό κλαμπ. Στοχεύουμε σε τίτλους, θέλουμε να προχωρήσουμε στο Champions League, αλλά θα είμαστε ικανοποιημένοι ακόμη και αν συνεχίσουμε στο Europa ή στο Conference League. Εγώ θέλω να παίζω όσο καλύτερα μπορώ και να σκοράρω όσο το δυνατόν περισσότερο. Αυτό βρίσκεται αποκλειστικά στο μυαλό μου γιατί αυτό είναι που έχει μεγαλύτερη σημασία πέρα από κάθε μεταγραφικό σενάριο».

Διαβάστε ακόμη...