Η πολυτέλεια της εμπειρίας που του δίνει ο Κούρτιτς!

Από sdna.gr: Ο Γιάσμιν Κούρτιτς μπήκε στο ρόλο του... βοηθού Λουτσέσκου, δίνοντας τα πρώτα δείγματα της εμπειρίας που «κουβαλά».
Πηγή: sdna.gr
Η πολυτέλεια της εμπειρίας που του δίνει ο Κούρτιτς!

Ο Γιάσμιν Κούρτιτς αποτελεί ένα από τα πρόσωπα της προετοιμασίας που παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον δεδομένου πως «κουβαλά» ένα γεμάτο βιογραφικό ενώ η άφιξή του στον Δικέφαλο συνοδεύεται από μεγάλες προσδοκίες σε μια νευραλγική θέση που έχει ταλαιπωρήσει αρκετά τους Θεσσαλονικείς τα τελευταία χρόνια...

Όσο οι υπόλοιποι έκαναν αποθεραπεία δεδομένης της συμμετοχής τους στο φιλικό, ο Κούρτις ακολούθησε πρόγραμμα για λίγους μαζί με τους νεαρούς Τζόλη, Κούτσια, Λύρατζη και Κωνσταντέλια. Οι συγκεκριμένοι είχαν την απόλυτη προσοχή του Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος ασχολήθηκε προσωπικά με τον καθένα, στις ασκήσεις που ακολούθησαν στην κυκλοφορία της μπάλας, με ανάπτυξη από τα χαφ και συγκεκριμένα τον Κούρτιτς, ο οποίος ανέλαβε και χρέη... βοηθού του Λουτσέσκου!

Προφανώς και κυριάρχησαν οι φωνές του Λουτσέσκου στο γήπεδο, ωστόσο, από κοντά ήταν και ο Σλοβένος άλλοτε μοιράζοντας «μπράβο» στους συμπαίκτες του και άλλοτε ζητώντας από εκείνους να προσπαθήσουν ξανά και ξανά μέχρι να τα καταφέρουν.

Από τις πρώτες εικόνες που αποκτά κανείς για τον Κούρτιτς, είναι σαφές πως η εμπειρία του θα παίξει καθοριστικό ρόλο, ειδικά σε έναν ΠΑΟΚ που διαθέτει αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές. Από την άλλη, ο Λουτσέσκου είναι ένας προπονητής που «ποντάρει» πολλά στην εμπειρία, έχοντας επιδείξει ιδιαίτερη μαεστρία στη διαχείριση ποδοσφαιριστών που μετρούν... χιλιόμετρα, αντιλαμβανόμενος πως θα έχουν ρόλο μέσα στο γήπεδο, βοηθώντας επί της ουσίας το δικό του έργο.

 

Διαβάστε ακόμη...