Οι Σουηδοί και το μέλλον του Τσόλακ στη Μάλμε

Από paok24.com : Ο Αντόνιο Τσόλακ αποτελεί το πρόσωπο των ημερών στη Μάλμε, σκοράροντας ακατάπαυστα τελευταία, ενώ πέτυχε γκολ και χθες, κάνοντας το 1-0, στο 2-1 επί της Ελσίνκι, για το δεύτερο προκριματικό του Champions League.
Πηγή: paok24.com
Οι Σουηδοί και το μέλλον του Τσόλακ στη Μάλμε

O αρχηγός της Μάλμε, Άντερς Κρίστιανσεν τον αποθέωσε σε δηλώσεις του, ενώ οι φίλοι της ομάδας, τραγουδούσαν ρυθμικά το όνομα του από τις κερκίδες… «Για να είμαι ειλικρινής, είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου, που οι φίλαθλοι τραγουδούν το όνομα μου. Ανατρίχιασα εκείνη τη στιγμή, ήταν πραγματικά κάτι το ιδιαίτερο για μένα. Σημαίνει πολλά, γιατί οι φίλοι της ομάδα βλέπουν τι κάνω για το σύλλογο. Δε μπορώ να το περιγράψω με λέξεις, μου φέρνει πολύ θετικά συναισθήματα και αυτό βγαίνει και στο γήπεδο» είπε ο ίδιος ο Τσόλακ.

Στη Σουηδία κάνουν λόγο για «φήμες από την Ελλάδα» που αναφέρουν ότι η Μάλμε θα ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ, είτε για αγορά του Τσόλακ, είτε για νέο δανεισμό, με τον ίδιο πάντως, να δηλώνει ότι δε γνωρίζει κάτι…

«Δε γνωρίζω κάτι, είμαι συγκεντρωμένος στους αγώνες. Δεν ξέρω τι γράφουν οι εφημερίδες στην Ελλάδα, είμαι πολύ μακριά τώρα. Δεν ξέρω κάτι και δεν έχω να πω κάτι γι’αυτό» ήταν η απάντηση του.

Διαβάστε ακόμη...