Το «ελληνικό» δίλημμα και ο τρίτος δρόμος στο «5»

Απο basketa.gr: Έχοντας συμπληρώσει σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό την περιφερειακή γραμμή του στην οποία θα έχει τους Γκρίφιν, Λοβ, Κάρτερ, Τολιόπουλο, Καμπερίδη, Χριστοδούλου αλλά και τον ΝτιΛέο που μπορεί να πάει και στο «3», για τον ΠΑΟΚ πια το ζητούμενο είναι να καλύψει τα κενά σε εκείνη των ψηλών.
Πηγή: basketa.gr
Το «ελληνικό» δίλημμα και ο τρίτος δρόμος στο «5»

Ο Δικέφαλος προχωράει για τον βασικό σέντερ του –μπροστά από τον Ντέρεκ Ογκμπέιντε- ενώ χρειάζεται και δύο Έλληνες ψηλούς για να κλείσει κατά πάσα πιθανότητα, παρότι φαίνεται ότι η παραμονή του Ελάιζα Μήτρου-Λονγκ στα γκαρντ απομακρύνεται αφού καθυστερεί η έκδοση του ελληνικού διαβατηρίου του.

Ως προς την επιλογή στο «5», ο Άρης Λυκογιάννης αντιμετωπίζει θεωρητικά ένα «ελληνικό» δίλημμα αλλά έχει στο μυαλό του και περιπτώσεις έξω από την ελληνική αγορά. Αυτή πάντως προσφέρει δύο καλές και γνωστές στον Έλληνα κόουτς, επιλογές. Είναι αυτές του Μάρβιν Τζόουνς και του Ντάνι Αγκμπελέσε.

Με τον πρώτο δούλεψε στον Κολοσσό (2017-18) και με τον δεύτερο στον Χολαργό (2018-19) και τον Κολοσσό (2019-20). Ο Μάρβιν Τζόουνς είχε φέτος με το Περιστέρι 9,12 πόντους με 82,43% στις βολές, 64,57% στα δίποντα, 6,92 ριμπάουντ, 1,16 ασίστ και 0,84 τάπες ενώ ο Ντάνι Αγκμπελέσε είχε με τον Προμηθέα στο Πρωτάθλημα 7,94 πόντους, 55,41% στις βολές, 63,48% στα δίποντα, 4,65 ριμπάουντ, 0,94 ασίστ και 1,44 τάπες.

Δεδομένου όμως ότι πρόκειται για μία κίνηση που μπορεί να καθορίσει τη συνολική δυναμική του ΠΑΟΚ της νέας σεζόν, ο Λυκογιάννης δεν δείχνει να βιάζεται για να πάρει την απόφαση του.

Διαβάστε ακόμη...