Τάραξαν τα νερά τα μικρά Αετόπουλα!

Από acpaok.gr: Ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης κατηγοριών παγκορασίδων Α-Β και παμπαίδων Α-Β (ηλικίες 13-14 ετών).
Πηγή: acpaok.gr
Τάραξαν τα νερά τα μικρά Αετόπουλα!

Οι κολυμβητές του ΠΑΟΚ σημείωσαν εξαιτερικές επιδόσεις, μέσα από τις δύσκολες συνθήκες προετοιμασίας και την πολύ μεγάλη αποχή λόγω της πανδημίας. Οι αθλητές μας κατάφεραν να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους πραγματοποιώντας ατομικά ρεκόρ. Συνολικά κατέκτησαν 6 μετάλια, 3 αργυρά και 3 χάλκινα.

Ξεχώρισαν ο Χρήστος Δημανόπουλος (3ος στα 50μ. πεταλούδα) και η Δέσποινα Πασίδου (2η στα 200μ. ύπτιο - 3η στα 100μ. ύπτιο).

Την 2η θέση κατέλαβαν τα αγόρια στην σκυταλοδρομία 4x200μ. ελέυθερο. Μέλη της τετράδας του Δικεφάλου ήταν οι Χρήστος Δημανόπουλος, Νικόλας Λαφάρας, Μάριος Καπράγκος και Κωνσταντίνος Τσέλιος.

Οι «ασπρόμαυροι» κατέλαβαν την 2η θέση και στην σκυταλοδρομία 4x100 ελεύθερο, mixed. Μέλη της τετράδας ήταν οι Χρήστος Δημανόπουλος, Νικόλας Λαφάρας, Ουρανία Σταυριανίδου και Δέσποινα Πασίδου.

Τέλος, την τρίτη θέση κατέλαβε η σκυταλοδρομία 4x100 ελεύθερο αγοριών. Μέλη της τετράδας ήταν οι Χρήστος Δημανόπουλος, Νικόλας Λαφάρας, Κωνσταντίνος Τσέλιος και Θεοχάρης Θεμιστοκλής.

Σειρά παίρνουν οι ηλικίες 15-16-17 ετών με τα πρωταθλήματα τους να ξεκινάνε από σήμερα (18/07).

Διαβάστε ακόμη...