“Θέλουμε τον Τσόλακ στη Μάλμε”

Απο paok24.com: Ο αθλητικός διευθυντής της Μάλμε, Ντάνιελ Άντερσεν, ήταν σαφής όσον αφορά τις προθέσεις της ομάδας για το μέλλον του Αντόνιο Τσόλακ.
Πηγή: paok24.com
“Θέλουμε τον Τσόλακ στη Μάλμε”

Ο Κροάτης επιθετικός πέτυχε ακόμη ένα τέρμα στη σημερινή αναμέτρηση, φτάνοντας τα 9 σε 13 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα. Ο Άντερσεν δήλωσε πως πρόθεση της ομάδας είναι να κρατήσει τον επιθετικό, που είναι δανεικός από τον ΠΑΟΚ.

Ωστόσο, όπως τόνισε αυτό εξαρτάται κι από την επιθυμία του Τσόλακ καθώς κι από τις συζητήσεις που θα γίνουν με τους ασπρόμαυρους. Τέλος υπογράμμισε πως η διάθεση για παραμονή του παίκτη δεν έχει να κάνει μόνο με τα γκολ του Κροάτη αλλά και με τη γενική του παρουσία σε αγωνιστικό χώρο κι αποδυτήρια.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ελπίζουμε να τον κρατήσουμε, αλλά έχει να κάνει με την δική του επιθυμία, αλλά και το αν θα συμφωνήσουμε με τον ΠΑΟΚ στον οποίο ανήκει. Πρέπει να συζητήσουμε και να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα. Εμείς θέλουμε να τον κρατήσουμε. Δεν έχει να κάνει μόνο με τα γκολ που βάζει αλλά με την γενική παρουσία του στην ομάδα και τα αποδυτήρια. Δουλεύει σκληρά και βοηθάει αρκετά τους συμπαίκτες του, είναι ένας ποδοσφαιριστής υψηλού επιπέδου»

Διαβάστε ακόμη...