Nέα βελτιωμένη πρόταση στον Γκρίφιν

Από paokday.gr: Ο Γκρίφιν είναι μια περίπτωση που ο ΠΑΟΚ και ο Λυκογιάννης θα ήθελαν να μείνει στο Παλατάκι γι' αυτό και κατέθεσαν νέα βελτιωμένη πρόταση χθες (12/7) με προθεσμία για να απαντήσει εντός 24 ωρών!
Πηγή: paokday.gr
Nέα βελτιωμένη πρόταση στον Γκρίφιν

Σε περίπτωση που δεν απαντήσει ο Αμερικάνος ο "Δικέφαλος" θα κινηθεί σε άλλους παίκτες που βρίσκεται σε επαφή το τελευταίο χρονικό διάστημα όπως αποκάλυψε στην χθεσινή ερώτηση ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Θανάσης Χατζόπουλος μετά από σχετική ερώτηση του PAOKDAY και του δημοσιογράφου, Στέλιου Παπαντωνίου.

«Μιλάμε με όλους, περιμένουμε. Κοιτάμε κι άλλες εναλλακτικές. Ο ΠΑΟΚ είναι πάνω από όλα. Έχουμε συγκεκριμένα οικονομικά δεδομένα, αν χρειαστεί και δεν μπορέσουμε να τα βρούμε, θα βρούμε κάποιον άλλον. Το καλό είναι ότι αν μείνει ο κορμός, υπάρχει μια συνοχή, προσπαθούμε να το κρατήσουμε αυτό αλλά δεν σημαίνει ότι θα ξηλωθούμε και θα ξεφύγουμε από τα οικονομικά μας δεδομένα. Δεν μπορούμε να ξεφύγουμε από το μπάτζετ που έχουμε θέσει», τόνισε χαρακτηριστικά ο ισχυρός άνδρας της "ασπρόμαυρης" ΚΑΕ.

Διαβάστε ακόμη...