Τι ισχύει ενόψει των φιλικών στην Ολλανδία

Από paok24.com: Η ομάδα αναχωρεί αύριο με προορισμό την Ολλανδία, όπου και θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.
Πηγή: paok24.com
Τι ισχύει ενόψει των φιλικών στην Ολλανδία

Πέρα από τις προπονήσεις, οι ασπρόμαυροι θα δώσουν τέσσερα φιλικά παιχνίδια με σκοπό να διαπιστωθεί το επίπεδο ετοιμότητας της ομάδας. Η αρχή θα γίνει με την Αϊντχόφεν (14/07), μετά κόντρα στη Σαρλερουά (17/07), θ' ακολουθήσει η Χέρακλες (21/07) και τελευταίο θα είναι αυτό με τη Φέγενορντ (25/07) μια ημέρα πριν την επιστροφή στη Θεσσαλονίκη.

Όσον αφορά τα παιχνίδια κόντρα στους Βέλγους και τη Χέρακλες τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Απαγορεύεται η παρουσία οποιουδήποτε δεν έχει σχέση με τη διεξαγωγή της αναμέτρησης με την προειδοποίηση να είναι ξεκάθαρη. Σε διαφορετική περίπτωση το φιλικό δε θα διεξαχθεί. Όσον αφορά την Αϊντχόφεν, όπως διαβάσατε και χθες μέσα από το PAOK24 το παιχνίδι θα διεξαχθεί υπό την παρουσία 23.500 φιλάθλων. Απαραίτητη προϋπόθεση για την αγορά εισιτηρίου θα είναι η επίδειξη αρνητικού covid-test και μόνο όσοι το προσκομίσουν θα έχουν δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο.

Τέλος σχετικά με το φιλικό εναντίον της Φέγενορντ τα πράγματα είναι ακόμη ρευστά. Η αρχική ανακοίνωση αναφέρει πως διαθέσιμο για την αναμέτρηση θα είναι ολόκληρο το γήπεδο. Ωστόσο μετά την αλλαγή των πλάνων στο φιλικό με την PSV ενδέχεται να υπάρξει κι εδώ αναπροσαρμογή του αρχικού πλάνου και περιορισμός του συνολικού αριθμού των θεατών, κάτι που αναμένεται να ξεκαθαριστεί αύριο. Όπως και να έχει απαραίτητη θα είναι και σε αυτή την περίπτωση η προσκόμιση αρνητικού covid-test.

Διαβάστε ακόμη...