Λουτσέσκου: Η απάντηση για Ολιβέιρα κι ο ρόλος του

Από paok24.com: Ο Νέλσον Ολιβέιρα αποτελεί από χθες κι επίσημα παίκτη του ΠΑΟΚ.
Πηγή: paok24.com
Λουτσέσκου: Η απάντηση για Ολιβέιρα κι ο ρόλος του

Ο Πορτογάλος βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη από το μεσημέρι της Πέμπτης και χθες ήταν στην Τούμπα για να δει από κοντά το φιλικό με τον Βόλο, ενώ ακολούθησε κι η επίσημη ανακοίνωση από τους "ασπρόμαυρους".

Από τη δική του μεριά, ο Ραζβάν Λουτσέσκου, που ήθελε τον Ολιβέιρα στην ομάδα του, πήρε ξεκάθαρα θέση για τη συγκεκριμένη μεταγραφή κι εξήγησε τον λόγο που έκανε τόσο τον ίδιο, όσο και τον ΠΑΟΚ να επιμείνουν όλο αυτό το διάστημα, αναφέροντας:

"Είναι διαφορετικό στυλ επιθετικού σε σχέση με τον Σφιντέρσκι. Έχουμε δύο διαφορετικούς τύπους επιθετικών. Πιέζει, παίζει για την ομάδα, μπορεί να βοηθήσει στην άμυνα. Όταν έχει τη μπάλα ξέρει πώς να κινείται μέσα στις γραμμές, ξέρει να τελειώνει τις φάσεις, μπορεί να μας βοηθήσει όταν τον αναζητούμε με ψηλές μπαλιές. Μπορεί να αγωνιστεί μαζί με τον Σφιντέρσκι αν θέλουμε να παίξουμε με δύο επιθετικούς".

Πρόκειται για μία υπόθεση που μπορεί να τράβηξε αρκετά χρονικά, ωστόσο οι "ασπρόμαυροι" επέμειναν, θέλοντας να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις του Ρουμάνου κι έφτασαν στη συμφωνία με τον Πορτογάλο που μπαίνει πλέον στην εξίσωση.

Διαβάστε ακόμη...