Ο Τζόλης, η Γκλάντμπαχ και τα άδεια ταμεία

Από paok24.com: Στην στασιμότητα που υπάρχει γύρω από τα μεταγραφικά της Γκλάντμπαχ αναφέρεται δημοσίευμα της Bild.
Πηγή: paok24.com
Ο Τζόλης, η Γκλάντμπαχ και τα άδεια ταμεία

Η γερμανική ιστοσελίδα αναφέρει ότι η Γκλάντμπαχ έχει στη λίστα της μια σειρά παικτών για τους οποίους ενδιαφέρεται έντονα, μεταξύ αυτών και ο Τζόλης, όμως τη δεδομένη στιγμή αυτό που λείπει στην ομάδα είναι χρήματα.

«Φυσικά και συζητάμε με παίκτες για να φτιάξουμε το ρόστερ, αλλά το μεταγραφικό παζάρι δεν έχει ανοίξει ακόμη για εμάς. Η υπομονή δεν είναι μια από τις γνωστές αρετές μου και συνήθως θέλω να τελειώνω γρήγορα ότι σχεδιάζω, όμως τη δεδομένη στιγμή χρειάζεται υπομονή» αναφέρει ο τεχνικός διευθυντής της Γκλάντμπαχ σε δηλώσεις του, με τη Bild όμως να... μεταφράζει την «υπομονή» σε «χρήματα» που αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν.

Η γερμανική ομάδα περιμένει να πουλήσει τους Ζακαριά, να δει τι θα κάνει με το συμβόλαιο του Γκίντερ, ενώ παράλληλα είναι ανοιχτή στο να διαπραγματευτεί εφόσον έχει ικανοποιητικές προτάσεις για τους Τουράμ και Πλεά.

«Το ρίσκο είναι μεγάλο, τέτοιοι παίκτες δεν μπορούν να περιμένουν για πολύ» σχολιάζει ο Μαξ Έμπερλ για τα ανοιχτά μέτωπα που υπάρχουν στην ομάδα του.

Διαβάστε ακόμη...