Ξεκαθαρίζει το… τοπίο για την απόκτηση φορ!

Από sfina.gr: Μια κρίσιμη εβδομάδα φαίνεται να ξεκίνησε για τον ΠΑΟΚ σε ότι αφορά τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας με την καθυστέρηση που παρατηρείται να δημιουργεί μια μικρή... νευρικότητα γενικότερα στον οργανισμό.
Πηγή: sfina.gr
Ξεκαθαρίζει το… τοπίο για την απόκτηση φορ!

Μέλημα των ανθρώπων του ΠΑΟΚ είναι να καλύψουν τα "θέλω" του Ράζβαν Λουτσέσκου και να κλείσουν το συντομότερο την υπόθεση του επιθετικού, όπως επίσης και αυτή της απόκτησης ενός μέσου, ωστόσο η στασιμότητα που υπάρχει στην ενίσχυση του ρόστερ είναι μια πραγματικότητα πως δεν αρέσει σε κανέναν.

Γι' αυτό τον λόγο και εντείνονται οι προσπάθειες σε αυτό το μέτωπο της απόκτησης ενός επιθετικού και ενός χαφ. Ειδικά μετά την αποχώρηση του Ντόουγκλας Αουγκούστο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, η ανάγκη γίνεται ακόμα μεγαλύτερη, ενώ δεν γίνεται να συνεχιστεί για πολύ ακόμα η προετοιμασία με τον ΠΑΟΚ να έχει ως επιθετικούς τους Κούτσια και Γκορτεζιάνι.

Από την μία στον ΠΑΟΚ περιμένουν άμεσα απάντηση του Νέλσον Ολιβέιρα, από την άλλη φαίνεται να υπάρχει μια νέα τροπή στην υπόθεση Μάικλ Κρμέντσικ που πλέον η Κλαμπ Μπριζ φέρεται να έχει ρίξεις τις απαιτήσεις της. Ενδεικτικό για αυτό είναι ότι οι Βέλγοι δεν απάντησαν αλλά και δεν απέρριψαν πρόταση της Σλάβια Πράγας ύψους 2.500.000 ευρώ για τον Τσέχο φορ ενώ από τον ΠΑΟΚ αρχικά ζητούσε ένα ποσό κοντά στα 4.000.000 ευρώ.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θέλει, οπωσδήποτε, έναν στράικερ στο βασικό στάδιο προετοιμασίας και γι' αυτό υπάρχει κινητικότητα να κλείσει άμεσα το θέμα αυτή την εβδομάδα.

Διαβάστε ακόμη...